Şimdi Ara

Üniversiteye gidene kadar kişisel gelişimim için neler yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,sosyal olarak çok geri kaldım bir kişinin kendini sosyal olarak geliştirebileceği ilk önemli fırsat lisede oluyor diyelim ama ben pandemiden dolayı liseye sadece 1,5yıl gidebildim yurtta kaldığım için erkenden yurt kapanmıştı ondan sonrada 2 defa mezuna kaldım 1 yıl da 12.sınıf diyelim son 3 yıldır sınav olduğu için sadece derslerle ilgilendim dershaneye de gitmedim 3 yıldır evden dışarı çıkmıyorum anlayacağınız öncesi de dediğim gibi pandemiden dolayı evdeydim.

Ailemin yapısından dolayı da zaten çok az konuşan,içine kapanık biri olarak yetiştirilidim,babam çok serttir korkturarak yetiştirdi beni az dayak yemedim

Yani kısacası tüm bu sebeplerden ötürü sosyal olarak çok zayıfım,özgüvensizim.Samimi olmadığım insanlar bana saf diyor samimi olduklarım mal diyor tabi bunu direkt yüzüme söylemiyorlar ama benim için ne düşündüklerini hissedebiliyorum.

Sizce ne yaparsam karakter olarak daha güçlü bir yapıya sahip olabilirim?Nasıl daha özgüvenli olabilirim?

Benim gibi olan veya benim gibi hisseden var mı çok merak ediyorum.

• İngilizce öğrenmeye başla ve boksa yazıl. İngilizce öğrenirken genel kültürün artacak, boks da güzel bir spor, özgüven kazanır ve fiziksel açıdan gelişirsin. Ünide laga luga yapan lavuk olursa 2 tane vurur geçersin. Cidden özgüveni bayağı boostlayan bir spor.

• İngilizceyi düşünüyordum zaten boksa da işe gittiğim için zaman kalmaz büyük ihtimalle ama bir deneyeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5 6 tane ultra kaliteli dizi( brba twd pb st) silip supur marvel evreni gibi evrenlerin filmlerini izle altyazili olsun ingilizcende kursa gitmis kadar gelismis olur spora baslayabilirsin ama tek basina baslamak zor oluyo ve de icine kapaniksan sıkıntılı cidden, mumkunse 1 arkadasinla gidebilirsin donanimforumdaysaniz kaliteli bir insansinizdir zaten yazdigim seyler size hava katacak itemler
    Zamaninda hava olsun diye giristigim instagram isinde baya buyumustum 50 60k lara dayanan sayfalar zinciri yoneticisi olmustum sinav yuzunden piyasadan cekildim hesaplarin hepside satilip bambaska seylere cevrildi simdi geri donmeye calisiyorum yine guzel bir iştir hobi olarak editorluk yapabilirsiniz ben yabanci vine ceken elemanlarin cevirilerini yayinlar ya da ulkenin mizah seviyesine cag atlatacak editler yapardim(tr de populer 2 3 akimin onculugunu bu kardesiniz yapti) tavsiyemdir cok guzel bir is eger vaktiniz varsa elinizde yatkinsa size hem cevre hem hava katar hobi olarak cok hos bir sey cidden 15 25 yas arasi icin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Patlıcanı okşa

• Spor yap. Fitnes değil ama tenis, yüzme gibi grup aktiviteleri

• spor, koşu vs. yap ve çevrendeki fırsatları kaçırma. dışarıda maç izlemek bile sosyalleşme imkanı sağlıyor mesela. yazı evde geçirme havalar güzel günler uzun, hiç değilse yürüyüş yapmak özgüven için iyidir farkında olmasan da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.