Şimdi Ara

Okula gitmek istemiyorum ama bir yandan içimde bir şeyler bırakmamı engelliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yandan çok fena bırakasım geliyor.Diğer yandan bir his asla ve asla izin vermiyor buna.Böylece ikilemde kalıyorum.Bildiğin 2 ucu boklu değnek misali veya aşağı tükürsen sakal, yukarı fışkırtsan bıyık.Geriden gidiyorum.Şuanda üni.de olmam gerekirken, lisedeyiz hala.Önümde uzuuuuuuuun aylar var ama benim dayanacak 1 günüm bile kalmadı.Ölüm gidiyor, ölüm geliyor resmen.Okuluda leş götürüyor zaten.Sıraları olduğu gibi çizilmiş, yerler pis.Hizmetçiler ortalıkta yok.Bugün geç gittik diye müdür yarım saat bekletti okulun yarısından çoğunu ve hepsi geç kaldı yazıldı.Herkese yarımşar gün girdi.Sözlü yerine geçen performans ödevleri bir yandan, saçma sınav sistemi sayesinde bir yerine 2 sınava giriyoruz... O bir yandan.Bilemiyorum.Şeytan diyor koy ... gitsin.Bir daha gitme okula mokula.Ama diğer yandan bunca şeye rağmen dayandın, hazır az kalmışken bitirebilirsin diyor içimden bir ses.Çok fena ikilemdeyim.Böyle oluncada kendimi yiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Benimde lise 3 olmam lazım ama 1im

Aynıyız bro.Üni. olmam lazım ama 3'üm Reziliz maalesef.Ama kendimiz ettik, kendimiz bulduk.Sen nettinde 2 sene kaybın oldu? Ben kalıp, ara vermiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

quote:

Aynıyız bro.Üni. olmam lazım ama 3'üm Reziliz maalesef.Ama kendimiz ettik, kendimiz bulduk.Sen nettinde 2 sene kaybın oldu? Ben kalıp, ara vermiştim.

Sen seneye görürsün asıl stresi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Stres az ama daha çok bıkkıntı var bro.Sözde Anadolu lisesi oldu.Eski okulda okutuyorlar.Millet mis gibi mekanlarda ders işliyor, biz eski okulda.Anlamadım gitti.Ayriyetten seneye değişen birşey olmayacak benim için
  • Orijinalden alıntı: Batman Beyond

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Circassian81 -- 8 Mart 2016; 0:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğin şeyler her lisede olan durum. bunlar bırakmak için bir bahane değil kendini kandırmana yardımcı oluyo sadece. bana kalırsa bırakma. bugüne kadar liseyi bıraktığı için memnun olan birine rastlamadım. bırakmış her arkadaşım keşke olsa da hergün gitsem diyolar. sende pişman olucaksın. ki liseyi bile bitirememişliğin aşağılanmışlığı olucak üstünde. zar zor da olsa bitir liseni. ama artık lise mezununun bi önemi yok üniyide bitirmen gerek.
  • Senin durumuna bende düştüm 2 sene önce.Ama yapacak birşey yok.Seninle aynı durumda olanlar vardır mutlaka.1 sene kalmışlarla 1 yaş aran var zaten.Çokta takma

Hocam dediklerini az çok biliyorum.Kendini kandırma olayında haklısın maalesef.Ama ben takıntılıyım işte Ayrıca yorumun için saol.Haklısın.Lise biterse zaten, üni. hayli hayli biter
    @barangundem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öyle değil malesef :D keşke öyle olsa. bende lisedeyken böyle düşünüyodumda üni yanında lise çerez kalır yani bi final haftası diye bişey varki sorma :s hergün o ygs ye yıl boyu çalıştığın kadar bir sınava çalışırsın. neyse bunları anlatırsam sen bugünden gider tasdiknameni alırsın o yüzden boşver oku sen oku :)
  • quote:

Stres az ama daha çok bıkkıntı var bro.Sözde Anadolu lisesi oldu.Eski okulda okutuyorlar.Millet mis gibi mekanlarda ders işliyor, biz eski okulda.Anlamadım gitti.Ayriyetten seneye değişen birşey olmayacak benim için

Niye girmeyecek misin sınava

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barangundem

Öyle değil malesef :D keşke öyle olsa. bende lisedeyken böyle düşünüyodumda üni yanında lise çerez kalır yani bi final haftası diye bişey varki sorma :s hergün o ygs ye yıl boyu çalıştığın kadar bir sınava çalışırsın. neyse bunları anlatırsam sen bugünden gider tasdiknameni alırsın o yüzden boşver oku sen oku :)

Üni.yi biliyorum hocam merak etme Giden ark. çok Normalde bu sene üni.deydim zaten.

Giricem sadece çok abartıp takmıyorum.
    @InFlames1907

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 6 Ocak 2014; 13:26:16 >

• Takmıyorum zaten dersi dinleyip geliyorum. Yasıtlarıma yazamıyorum o kötü oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bi sene kalıp bi sene geç basladım. Çoluk çocukla okuyoruz.

Lisede kalmak birşeymi?Eğer böyle giderse ben daha 8.sınıfta kalacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.