Şimdi Ara

Futbolun 8 yılına FETÖ soruşturması! (Booom) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 sezonu da incelenmeli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Gözünü kaybeden fetöden biliyor. Bunlar utanmadan gider fener havadan 6 şampiyonluk verip 5 yıldız taktırabilirler hiç belli olmaz.

fetöya şampiyonluk primlerini götüren eski futbolcularınızdan mı aldın bu haberi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysynn

2004 sezonu da incelenmeli bence.

İlhan'ı satıp sakat İlie'yi aldığınız sezon mu? Tıpkı Nhat'ı 3-5 kuruşa satmanız gibi.
  • Bunların şakşakcılığını yapanlarda tutuklanmalı...

Aziz Yıldırım kaçar diye 360 gün hapiste tutmuştu, şimdi kendisi lağım faresi gibi kaçarken yakalanmış. Allah büyük...

Aziz Yıldırım ne demişti, "benim Kıbrıs'a kaçacağımı söylüyorlar, benim mezarım belli, bakalım bu şerefsizler nereye kaçacak"

Bunların tv'de şakşakcılığını yapanlara sıra gelmedikçe onlar ekranlardan silinmedikçe bu iş bitmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Bunların şakşakcılığını yapanlarda tutuklanmalı...

Aziz Yıldırım kaçar diye 360 gün hapiste tutmuştu, şimdi kendisi lağım faresi gibi kaçarken yakalanmış. Allah büyük...

Aziz Yıldırım ne demişti, "benim Kıbrıs'a kaçacağımı söylüyorlar, benim mezarım belli, bakalım bu şerefsizler nereye kaçacak"

Bunların tv'de şakşakcılığını yapanlara sıra gelmedikçe onlar ekranlardan silinmedikçe bu iş bitmez...

Bir tanesini çok iyi hatırlıyorum. Twitter da atıp tutuyordu o zamanlar. Taraftara küfür falan ediyordu. 15 temmuzun sabahı çıktı tv lere direkt fetö ye sallamaya başladı korkudan. Doktor muydu öyle birşeydi işte. Aynen dediğin gibi şakşakçılar da alınsın soruşturulsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: ysynn

2004 sezonu da incelenmeli bence.

İlhan'ı satıp sakat İlie'yi aldığınız sezon mu? Tıpkı Nhat'ı 3-5 kuruşa satmanız gibi.

Nihat'ı 5M € ya 100. yılımızı oynadığımız sezon satmıştık o sene de şampiyon olduk zaten. İlhan'ı satma nedenimizin ardında başka şeyler vardı. O sene sakatlık geçirmesine rağmen sakat sakat gece klüplerde dolaşıyordu ve dünya kupasında popüleritesinin artması ve Japonların kendilerine yakın görmelerinden dolayı O'da gitmek istedi. Sonra Almanya'ya gitmek istedi dönmek istemedi sonra pişman oldu biz almadık vs vs...

Bu konularla ne alakası var olayın puan farkını açmış giderken bir anda kırmızı kartlar, ve onca puan farkını kapatıp bir de fark açmalar.. Bunu sadece ben değil tüm Türkiye söylüyor. Konuyu başka yere çekmeye gerek yok. İnşallah 2004 sezonu da incelenir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.