Yahu Ne Albayrak ı... Polat Haldun u küstürdü.Siz neyden Bahsediyosunuz?
kötü olur ne kadar iyi niyetlide olsa disiplin,plan,program olmaz.
Biz Proffessional Adam Lazım diyoruz! Sezgin ve Albayrak Olamaz!
yemin ediyorum bu adam annemin akrabası kendisi Rizeli para o biçim adamda
Tsn yine fırsattan istifade hikaye yazmış.
Haldun istifa etti, Albayrak ise transfer politikasını doğru buluyorum dedi. Bu bilgiler tsn gibi romancı adamların eline geçerse hemen hikayeyi patlatıverirler. Hiç kaçırmazlar.
Albayrak başkan olabilecek kalitede bir insan. Polat giderse o'nun gelmesini çok isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: hidalgo1911
gelemez saçma sapan bir haber profesyonellikten bahsediyorlar... artık profesyonellerle çalışılacağını belirttiler haldun efendiyide adnan sezgine yer açmak için harcadılar..
Bu adam eleştiriyorsa kesinlikle gelsin. Demekki takıma faydalı olacak ki bu adam eleştiriyor. İçiniz rahat olsun.
Son zamanlarda Abdülrahim Albayrak yönetim hakkında olumlu 2-3 röpörtaj verdi. Aklımdan geçiyordu yönetime tekrar alacaklar sanırım diye. Oluyor galiba.
bize böyle adamlar lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
quote:
Orijinalden alıntı: hidalgo1911
gelemez saçma sapan bir haber profesyonellikten bahsediyorlar... artık profesyonellerle çalışılacağını belirttiler haldun efendiyide adnan sezgine yer açmak için harcadılar..
Bu adam eleştiriyorsa kesinlikle gelsin. Demekki takıma faydalı olacak ki bu adam eleştiriyor. İçiniz rahat olsun.
Son zamanlarda Abdülrahim Albayrak yönetim hakkında olumlu 2-3 röpörtaj verdi. Aklımdan geçiyordu yönetime tekrar alacaklar sanırım diye. Oluyor galiba.
okuduğunu anlayamama gibi bir problemmi var sende ben Abdülrahim Albayrak hakkında eleştiridemi bulunmuşum.... ilk önce okuduğunu anlamayı başar ondan sonra saçma sapan yorumlarda bulunmamayı öğren ben eleştiriyorsam gelsinmiş
Gelirse iyi olur
Abdurrahim Albayrak başkan olsun, Yılmaz Vural da teknik direktör olsun.
son 2 senedir yönetimde profesyonel adam varda ne oluyor değişen hiçbirşey yok kesinlikle bize böyle adamlar lazım ama yönetime gireceğini zannetmem
quote:
Orijinalden alıntı: mucizevi
süperdi
quote:
Orijinalden alıntı: 30secondstomars
quote:
Orijinalden alıntı: mucizevi
süperdi
faydası olcağına inanıyorum
Adnan Polat'ın arkasından planlar kuranlar,Adnan Polat'ı devirmek isteyenlere çaktırmadan destek olanlar nihayet ayrıldı.Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin Abdürrahim Albayrak'ı sevmez ve kıskanırlar.
Adnan Polat birleştirici biri.Hepsine iyi niyetle dedi,lütfen arkadaşlar bölünmeyelim diye ama Haldun Üstünel çok artist davrandı,kendini başkandan büyük gördü.Adnan Polat,kendisine itaat etmeyen kişiyle neden çalışsın.
Haldun Üstünel,gaza geldi,kapalı kapılar ardında kendisine teklif edilen başkanlık vaadine fazla inandı.Adnan Polat'ı devirmek isteyenler zaten şaşırdı,herkese başkanlık öneriyorlar en son Özhan Canaydın'ın oğluna başkanlık teklif ettikleri gibi.
Galatasaray üzerinden yıllardır geçinenler gördüki kulüp maddi açıdan hep iyiye gidecek.Zamanında taşın altına elini sokmayan,deplasmana gidecek paramız yokken,Adnan Polar TV'lerde takım için para dilenirken Galatasaraylılardan,bunlar ağlaya sızlana mazeret bildiriyorlardı,yok bende borç içerisindeyim battım yandım diyerek.
Şimdi nedense aklıllarına ne geldiyse Galatasaray'a sahip çıkmak geldi akıllarına.Kafayı yediler Aslantepede bedavaya loca bulamayınca.Birbirini sevmeyenler birbirine düşman olanlar sırf Adnan Polat'ı devirebilmek için artık bir araya gelmiş.
Biliyorlarki her geçen gün Galatasaray iyiye gidecek ve Adnan Polat güçlenecek,ve Adnan Polat kulüp için fedakarlık yapmayanları şikayet edecek.
Haldun Üstünel konusunda yanılarak kendisine gereksiz şekilde sahip çıkıyoruz,Haldun Üstünel,Adnan Polat'ın arkasından tuzak kuranlara destek olmaya çalıştı,Adnan Polat kendisine kimdensin karar ver dedi,oda diğerlerini seçti.
Adnan Polat, sırf Haldun Üstünel için birçok kaliteli kişiyi küstürdü,ona sahip çıkmak için küstürdü,bunlardan biri Abdürrahim Albayrak idi.
Dedikodulara göre Abdürrahim Albayrak kendi parasıyla evet bütün masrafı kendisine ait olacak şekilde büyük bir yıldız futbolcu getirtecekmiş.Şirketleşmiş bir kulüp de bu nasıl olacak ben de merak ediyorum.
genel anlamda tümüyle bu mantık değişmezse Metin Oktay dirilip gelse fayda etmez.H.Üstünel'den gördük tek başına kimse bişi yapamıyor :'
İnşallah gelir , kurtuluruz tam anlamıyla
Umarım gelir çok sevdiğim bir insan.
kusura bakmayın ama bu adam en az haldun kadar iş yapar haldunun parası varmıydı ı-ıh bu adam gerekirse cebinden verir gerekirse satar kendi(adminler yanlış anlamayın)