Şimdi Ara

FUTBOLUN BAŞINA ABDÜLRAHİM ALBAYRAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yönetimle çalışmasını istemiyorum bu Delikanlı abimizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osstation

quote:

Orijinalden alıntı: 30secondstomars

quote:

Orijinalden alıntı: mucizevi

Abdurrahim Albayrak başkan olsun, Yılmaz Vural da teknik direktör olsun.

süperdi

bak o zaman nasıl top oynanıyor M.SARP ı meşe sopasıyla döver her maçtan sonra

• quote:

FUTBOLUN BAŞINA ABDÜLRAHİM ALBAYRAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

FUTBOLUN BAŞINA ABDÜLRAHİM ALBAYRAK

Diyorum işte kesin ya M.Sarp, Barış Marış alayını falakaya yatıracak

• Taraftarın önüne atacak adam arıyorlar. İş zekası olan biri gözükse de bence bu adam tam o görevlik. Safça da kabul edecek korkarım.
  • Belki onu futbolun başına getirirlerse taraftarın sesi kesilir diye düşünmüşlerdir.Keşke böyle yollara başvurulmasa.Önce işe yaramaz futbolcular,Rijkaard ve Sezgin gönderilse.Ama onu yapacak yürek lazım.
  • adnan polat ile adnan sezgin kamuflaj maksadi ile getirir abdürrahim albayrak'ı yazık.
    bu yönetim kahpe bizans oyunlarını oynayanları bile hayretlere düşürür.
    gitsinler politika ile uğraşsınlar. rezil rüsva ettiler yaptıkları ile yönetim artık istifa etsin dicem ama etmez.
    mümkün diil etmez. gs ruhu ilk önce yönetime lazım. neyse bu ruh!..
  • birisi şu başlığı düzeltsin abdülrahim nedir yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Belki onu futbolun başına getirirlerse taraftarın sesi kesilir diye düşünmüşlerdir.Keşke böyle yollara başvurulmasa.Önce işe yaramaz futbolcular,Rijkaard ve Sezgin gönderilse.Ama onu yapacak yürek lazım.

Abdürrahim Albayrak gelirse taraftarın sesi kesilmez,çünkü taraftar Haldun Üstünel'in kontrölünde,öl desin ölürler.Ayrıca Haldun Üstünel,Abdürrahim Albayrak'ı sevmez,ve Abdürrahim'i yönetimde istemeyen kişidir Haldun Üstünel daha önce.Haldun Üstünel, yönetimden de şutlandı,bak gör bu sezon taraftar çok olay çıkaracak,galip gelinen maçtan sonra bile yönetim istifa diye bağıracaklar.Arda Turan'a hakaretler devam eder.Çünkü canı yanan, taraftar üstünde etkisi olan eski yöneticiler karışıklık isteyecek.Haldun Üstünel'in boş duracağını sanmıyorum,çünkü hem Haldun Üstünel'in hemde Yiğit Şardan'ın başkanlıkta gözü var,ama Adnan Polat eğer ben gideceksem,Yiğit başkan olsun düşüncesinde.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.