Şimdi Ara

Futbolun hakemlerle geldiği nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gece hakemin kime daha fazla zararı vardı tartışmak istemiyorum. Sizden de rica ediyorum konuyu oraya çekmeyin lütfen.

Yıllardır Türkiye'de olsun başka liglerde olsun maç biter bitmez hakem hataları konuşuluyor. Hakemler maçta oyunculardan daha ön plandalar artık. Bu akşam hakemin verdiği kararlar şaka gibiydi. Yardımcı hakem o ofsaytı nasıl görmez? Yani bu adamın işi bu değil mi? Quaresma nasıl attığı o tekmeden sonra kırmızı değil de sarı görüyor? Medel'in Valbuena'ya faul yapmadığını nasıl göremiyor hakem? Bu örnekleri daha bir sürü verebilirim. Demek istediğim şu: hakemin verdiği 2 karardan 1 i hatalı iken nasıl maç takımlar arasında olabilir? Bu sadece bu geceye özel değil hep oluyor ve her ligde az veya çok olan bir durum. Hakemlerin belki de şampiyonu belirlediği bu düzende artık teknolojinin dahil edilmesi lazım sisteme ya da Ali Ece'nin de dediği gibi hata yapan hakemi kesmek lazım. Palabıyık bu geceden sonra bırakın derbiyi bir büyük takımın maçına bile atanmaması lazım.

Her maç sonrası futbolu değil de hakemi tartışmaktan sıkılmadık mı artık? Yarın olucak ve her şey unutulacak. 5 ay sonra bu Palabıyık yeniden bir derbiye atanacak. O yardımcı hakem para almaya devam edicek. Komedi. Taraftarlar da bize mi size mi daha çok zarar verdi olayını bırakıp, genel açıdan bakarsa bu adamlardan daha çabuk kurtuluruz. Bütün takımlar kazanır. Bir de sonra çıkıp futbolu güzel yapan bu insani hatalar diyorlar... Böylesine büyük bir maçta 150 tane hatanın neresi güzel yapıyor futbolu anlam veremiyorum.

• kardeş video hakem uygulamasına en çok itiraz eden kulüp fener.

neden acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amacsızpanda

kardeş video hakem uygulamasına en çok itiraz eden kulüp fener.

neden acaba?

Kaynak gösterir misin Fenerbahçe'nin karşı çıktığına ?
  • quote:

neden acaba?

Futbol hakem hatalarıyla güzel diyen kulüp neden BJK acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

neden acaba?

Fenerbahçe bir sonra ki max ne bilsin hangi pozisyon denk gelecek ağlamayin kudurun

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

quote:

neden acaba?

Fenerbahçe bir sonra ki max ne bilsin hangi pozisyon denk gelecek ağlamayin kudurun

İleriki haftalarda

Allah belanı versin aziz

Kocaman td ise ben öküzüm

Mal bu futbolcular

V.b

Yorumlarında görüşmek üzere

• Kardeş??

Konunun amacı bu değildi okudun mu acaba bilmiyorum. Gerçi diğer yorumlar da aynı. Siz bu kafada olduğunuz sürece palabıyıklar hep olucak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakemler BJK 2 yıldır şampiyon olurken de aynı hakemlerdi.

Bu sene Gs iyi başlayınca, FB de son 2 haftadır toparlanma sinyali verince ortaya çıkan bu algı operasyonu gayet normal.

Şenol Güneş, Kadıköy'de kazanmak istiyorsa içindeki o 96 depresyonunu yenecek önce.

Sırf provoke etmek için, her derbide bordo mavi takım elbiseyle çıkıyor Kadıköy'e.

Bizim için sorun yok, bir takımı yenince 2 takımı da yenmiş gibi seviniyoruz ancak ben merak ediyorum BJK taraftarları ve camiası nasıl kaldırıyor bu saçmalığı?

Yarın Ersun Yanal kovulsa ve TS kulübü çağırsa koşa koşa gidecek adama tapıyorlar.

Sizin efsaneleriniz Rıza Çalımbay, Şifo Mehmet, Ertuğrul Sağlam gibi hocalar beyler, başka sularda yüzmeyin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.