Arama yaptım ama konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Yurtdışı alışverişlerde 100 Euro sınırı olduğunu biliyorum. Ancak futureshop'tan alacağım kablolar 115 Euro tutuyor. Buna 12 Euro da kargo ücreti eklenince yaklaşık 127 Euro tutacak. Bu ürünler sorunsuz bir şekilde elime ulaşır mı? Daha önce tecrübe etmiş arkadaşların yardımını rica ederim.
sophonesS
kullanıcısına yanıt
180 USD lik minix media player Ve 400 USD lik salak bir iPad çakması cihaz
Nasıl sa masama kadar geldi
Ama yakın bir dostuma 80 Euro luk eşya gümrükte kaldı
Şans ısı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sınır 75 euro, navlun hariç
quote:
Orijinalden alıntı: altanpsx
Sınır 75 euro, navlun hariç
115 Euro sıkıntı olabilir o zaman?
sophonesS
kullanıcısına yanıt
Değerli arkadaşım, Ben divineaudio dan alışveriş yapıyorum ve çok memnunum. Cİhazların falan gelmesi problem olabilir ebatlarından dolayı ancak kablo işini çok rahat hallediyorum. Alacağım kablolar diyelim ki 300 pound tuttu. Gümrük durumunundan dolayı rica ediyorum 30 pound fatura kesiyorlar ve sorunsuz bir haftada kapıma kadar geliyor. Bunu futureshop yapıyor mu bilmiyorum ama durumu izah edip düşük faturalı çıkış yapabilirler mi bi sormak lazım. Ama mesela bildiğim ve yazıştığım custom-cable bunu yapmıyor ve yapmayız diye açıkça belirtiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mecanica
Değerli arkadaşım, Ben divineaudio dan alışveriş yapıyorum ve çok memnunum. Cİhazların falan gelmesi problem olabilir ebatlarından dolayı ancak kablo işini çok rahat hallediyorum. Alacağım kablolar diyelim ki 300 pound tuttu. Gümrük durumunundan dolayı rica ediyorum 30 pound fatura kesiyorlar ve sorunsuz bir haftada kapıma kadar geliyor. Bunu futureshop yapıyor mu bilmiyorum ama durumu izah edip düşük faturalı çıkış yapabilirler mi bi sormak lazım. Ama mesela bildiğim ve yazıştığım custom-cable bunu yapmıyor ve yapmayız diye açıkça belirtiyor.
Mecanica selam,
Öncelikle çok teşekkürler. Ödeme ekranına kadar geldiğimde sipariş notu diye bir bölüm çıkıyor. Oraya yazmak aklıma gelmedi değil ancak dediğiniz mantıklı. Önceden siteye bir sormak lazım. Eğer yapıyorlarsa bu şekilde alınabilir. Akşam bahsettiğiniz siteyi de inceleyeceğim.
sophonesS
kullanıcısına yanıt
Hayır oraya yazmayın, contact us bölümünden ssatışa (sales) mail atın ve almak istediğiniz ürünlerin gümrük sınırımızı geçtiğini düşük fatura gösterirlerse alım yapabileceğinizi yazın. Eğer olumlu yanıt gelirse alımı yapın yaparken açıklama kısmına durumu not edin ve size onay veren kişiye sipariş numaranızı tekrar mail atın. Ben bu şekilde yapıyorum. Hatta kargonuzu gönderdik ve 30 pound da fatura kestik diye ayrıca bilgi veriyorlar,
Hayır oraya yazmayın, contact us bölümünden ssatışa (sales) mail atın ve almak istediğiniz ürünlerin gümrük sınırımızı geçtiğini düşük fatura gösterirlerse alım yapabileceğinizi yazın. Eğer olumlu yanıt gelirse alımı yapın yaparken açıklama kısmına durumu not edin ve size onay veren kişiye sipariş numaranızı tekrar mail atın. Ben bu şekilde yapıyorum. Hatta kargonuzu gönderdik ve 30 pound da fatura kestik diye ayrıca bilgi veriyorlar,
Evet satın almadan konuşmak daha mantıklı. Çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme