Şimdi Ara

futureshop hakkında öneri, eleştiri, tavsiye ve yorum lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ses sisteme bağlamak üzere bir kaç adet hoparlör kablosuna ihtiyacım var. Marka model belirlemek adına da forumda gezinirken, aranızda adını sıkça duyduğum futureshop sitesini inceledim. 5 adet 3 m. boyunda sonları banana ile sonlandırılmış Chord Carnival Silverscreen kablo alma niyetim var. Kablolar 130 €, kargo ise 40 € tutuyor. Toplamda 170 € tutuyor yani.. Fakat daha önce yurt dışında bir internet sitesinden alışveriş yapmadım. Dolayısıyla fiyat, güvenilirlik, kargo, gümrük vs. konularında tereddütlerim var. Beni bu konular hakkında kısaca bilgilendirir, tavsiyelerde bulunursanız çok sevinirim.

Cevaplarınızı bekliyorum. İyi forumlar dilerim..

• <table cellspacing="10px" cellpadding="10px" width="100%"><tr><td align="center" bgcolor="#ffe488"><font color="red">Daha güvenli bir şifre kullanmanızı tavsiye ederiz. <a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="http://forum.donanimhaber.com/passchange.asp" onClick="return logwin(this.href)" data-href="http://forum.donanimhaber.com/passchange.asp" onClick="return logwin(this.href)">Şimdi değiştirmek için tıklayın.</a> </font></td></tr></table>

kesinlikle gümrüge takılır 70 euro üstü
  • 3 adet ve 2 adet olarak bölsem kabloyu iki farklı alışveriş gibi yapsam bu sefer de hem iki kez kargo ücreti ödemiş olacağım, hem de yine 70 €'yu aşmış olacağım, yine gümrüğe takılma riskim var. Nedir peki bu alışverişin yolu yordamı? :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sway

3 adet ve 2 adet olarak bölsem kabloyu iki farklı alışveriş gibi yapsam bu sefer de hem iki kez kargo ücreti ödemiş olacağım, hem de yine 70 €'yu aşmış olacağım, yine gümrüğe takılma riskim var. Nedir peki bu alışverişin yolu yordamı? :s

Sitenin müşteri hizm. mailine mail atın ve kesinlikle orjinal fatura istemediğinizi belirtin. "Pakete gerçek fiyatları kesinlikle belirtmeyin gümrükte sorun oluyor" diye beilrtin. İlla yazacaklarsa da max 25 pound yazmalarını söylerseniz olumlu yanıt veriyorlar. Siparişinizi de bu yanıttan sonra verin, sipariş anında da yine bir not yazma bölümü var oraya kimle yazıştıysanız onun ismini yazarak yine kısaca fatura istemediğini belirtebilirsin. Ben bu şekilde getirttim sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paulbroke -- 19 Mayıs 2013; 11:00:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.