Fuudy uygulamasında süpriz isimli kupon tanımlanmış 200 TL ye kadar %50 indirim sağlıyor. Üzerine visa tek tıkla ödeyi daha önce kullanmadiysaniz 100 TL de oradan indirim geliyor. 400 TL lik yemek siparişi 100 TL ye geldi, kaçırmayın.. Gelen sorular için edit: 200 tl ye kadar indirim sağlıyor kupon, yani indirim tutarı maksimum 200 tl + 100tl visa tek tıkla öde indirimi oluyor. Süpriz kuponu kodu uygulamada kuponlarım kısmında görünüyor, "supriz" şeklinde bir kod girilmiyor. İstanbul'da kullanıyorum uygulamayı, diğer iller hakkında bilgim yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko- -- 22 Temmuz 2023; 16:47:19 > |
Fuudy Online Yemek Siparişi - %50 + 100 TL İndirim
-
-
Nerelerde var bu fuudy -
Kupon kodu ne anlamadım
Sadece "sürpriz" ise geçersiz diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifelock -- 22 Temmuz 2023; 16:15:34 > -
Hangi şehirlerde var boşuna indirmeyim? -
kod yazdım çalışmadı.Vİsa kartı ekledım daha onceden kullanmadım bır ındırım dusmedı son durum budur.
-
200 e kadar %50 indirim varsa ve visa ile 100 tl ındırım mevcutsa nasıl 400 tl lık alısverıs nasıl 100 e gelıyor acaba
-
Kupon kodu uygulamada kuponlarım kısmında görünüyor, süpriz başlıklı kupon. Bana 4 kullanımlık tanımlanmış %50 indirim. Eski üyeyim ben kupon tanımlanınca giriş yaptım. Bir de visa tek tıkla öde indirimi çıkıyor daha önce kullanmadiysaniz.
İstanbul Anadolu yakasında kullanıyorum ben, Avrupa yakasında da var bildiğim kadarıyla ama diğer iller hakkında bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koko- -- 22 Temmuz 2023; 16:47:36 > -
400 liralik alisveris yuzde 50 indirimle 200 tlye duser. 200 tl lik kisimdanda visa 100 indirimiyle 100 tlye almis olursun. -
Kişiye özel muhtemelen kuponlarım kısmında görünmüyor -
İzmir’de %50 gelmedi. Bayraklıya getiren 6 restorant var. Tatlici ve sushi. Boşuna indirmeyle uğraşmayın 😂 -
Acayip bir kampanya hemendene ile yüzde 50 verdi visa'ida ilk 3 kullanım 100 lira veriyor. Yok birde bedava diye bir uydurmada yok bildiğin 10 numara hizmet aldım.
-
kupon kodunu nereye giriyoruz, ben de yeni üye oldum ama kuponlarım kısmında bir şey çıkmıyor.
-
visa tek tıkla hata veriyor benDe, cvv girdikten sonra "ödeme alınamadı" ekranı geliyor. -
Surpriz adi altındaki kupon artık yok sanırım yeni üye oldum 150/75 hoşgeldin indirimi tanımladı visa kart ile kartımı tanımladım kupon düşüyor ama visa 100 indirimi düşmüyor ödeme adımında 3d kısmına atınca mı düşüyor kullananlar yazabilir mi ? -
Visa indirimini ödeme aşamasında uygulamıyor -
lüks ve seçkin kelimeleri ile tanıtılan bir şey. benlik değilmiş. -
Visa indirimi düşmüyor. O zamanda bir anlamı kalmıyor.
-
Visa indirimini göstermiyor ama ödedikten sonra düştüğünü görüyorsunuz..
-
Konu sahibi arkadaşa teşekkürler hoşgeldin indirimi artı visa indirmiyle yararlandım -
Ben yeni hesap açtım ama indirm gözükmüyor yeni hesap açan olup indirimden yararlanan var mı
Benzer içerikler
- bebemoney nasil kullanilir
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- bim soğuk baklava
- beşler nostalji sucuk
- deli2go ne demek
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X