Şimdi Ara

Fuxury_27 (2020 Y-SAY 2) SORU & CEVAP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
16
Favori
7.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Msü netiniz ve sıralamanız kaçtı?

Ayt fizikte mekanik kısmına nasıl çalıştınız?

Son olarak ayt matematikği nasıl fullediniz?

Kusura bakmayım çok soru sordum.
  • Günlük yaptığın rutinler var mıydı? Bu vakitlerde yks adına nerelerdeydin neler yapıyordun ? Varsa bir kaç tr geneli deneme sonucunu ( bu vakitlerde girdiğin varsa daha iyi olur) paylaşabilir misin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • +30 dk gelmeden önce tytde zaman dağılımınız nasıldı? Ve çözüm sıranız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük ortalama kac saat ders calisiyordunuz
    Tr nasil calisyiniz
  • hocam çalışma veya net yönünde sıkıntım yok ama taa 11den beri hiç bunalım veya bıkkınlık yaşamamıştım(karantina başından beri yani) ama artık ciddi ciddi kusasım geliyor bi bitsin gitsin modundayım yani artık ,kendimi zorla çalıştırıyorum hedefim için ama fazla verimli hissedemiyorum bu konuda verebilecegin tavsiye varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wSrr -- 21 Ocak 2021; 17:36:38 >
  • Hay maşallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wSrr kullanıcısına yanıt
    Ben de aralığın başında böyle bir sıkıntı yaşamıştım 1-2 gün LoL attım dinlendim geçti.
  • hedef3k kullanıcısına yanıt

11 . sınıfta fizik konusu olarak tyt ve 11. sınıf fizik konularını çalışıyordum. Okulun aldırdığı kitapları çözüp eksik konu bırakmamaya çalışıyordum hocam. Tyt denemesi ise ayda 1 okul yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve türkiye geneli denemelere de özellikle giriyordum. Netlerim değişiyordu ancak 90 ve üstüydü genellikle diyebilirim. 113 töder ve 93 özdebir netlerim var hatırladığım net 11. sınıftan.

• altankorayb kullanıcısına yanıt

Hocam aslında tyt matematiği o kadar da zor değil, yani işin matematik kısmı aslında 4 işlem sayılır. İnsanlar okduğunu anlayamıyor bence, bunu da matematikle bağdaştırıyorlar :D. AYT ise biraz daha konu ağırlıklı olduğu için daha net sınırları var bu da çalışmayı kolaylaştırıyor. (Bence)

• Hocam 11. sınıfta 12. sınıftan daha çok çalıştım aslında ben. tytyi 11. sınıfta halletim neredeyse. çalışma temposu ise saat tutmadım hiçbir zaman ama hafta için 3-4 saat oluyordur.11. sınıfta erken bitirdiğim konu olmadı, kimya hariç. Kimya dışıında okulu takip ettim. Yaza kadar 12 matematik bakmamanızı öneririm, durumunuz ne bilmiyorum ancak yaz ayında 11 tekrarı ve tytyi tamamen bitirirseniz 12. sınıfta sadece 12'ye odaklanırsınız. Bu da sizi çok rahatlatır. En azından ben böyle yapmıştım.

• ironweasel80 kullanıcısına yanıt

Zamanla geçer ben de takılmıştım bir ara 65-70'lere. Ben ne yapmıştım biyolojiden ayrıntı defteri tarzında bir şey tutmuştum, denemede yapamadıklarımı not aldım vs. Fizikten yanlışlarımı da aynı şekilde not ettim. (Soru olarak değil de bilgi olarak not alıyordum)

• Faydalı konu. Tekrardan tebrikler Halil :)

• Yusuf07704 Y kullanıcısına yanıt

Aslında sınavla ilgili sene boyunca herhangi bir şekilde canım sıkılmadı. insanlar anlamıyor ancak sınav senesi düşük net yaptım diye moral bozmanın bir manası yok, tabiki her zaman birinci olamayacaksınız bu hayatın kuralı. Meditasyon vs yapmadım ancak belgesel ve tarihle ilgilendim diyebilirim sene boyunca.

• Net sabitlenmez :D sınavdan sınava çok değişir ki bence bu net sabitleme olayı da saçma. Açık olmak gerekirse sınavdan önce 115'i hiçbir zaman geçemedim, son ay yaptığım denemelerde 110 geliyordu ortalama. Sınav benimm için de sürpriz oldu. Bu net arttırma meselesi ise sınav taktiği kazanmakta hocam, çöze çöze karşınızıa gelen sorunun zorluk seviyesine göre süre ayırırsanız rahatlıkla yükselirsiniz. Sınav anında oldukça rahattım ancak optiği verirken hafif bi "ulan ya kaydırma yaptıysam" demedim değil kendime :D

• tahaozcann T kullanıcısına yanıt

117.5 - 80. 1 türkçe 1 felsefe yanlışım vardı.

• ajakmerafn A kullanıcısına yanıt

Hocam bu ucu çok açık bir soru iyi ki yaptım dediğim sonsuz tane şey vardır :D, üstte belirtmiştim oradan bakabilirsiniz. tyt türkçede mükemmel değildim olamadım da, sınavdan önceki 1 ay içinde 8 yanlış türkçe yapıp geri kalan sınavı fullediğim de oluyordu, 4-5 yanlış yaptığım da. En iyi türkçem 3y'dı sınav dışında. net arttırmak ise açıkcası okudğunu anlamak yani tamamen. paragraf kitapları çözdüm 11'de ancak bir işe yaramadığını görünce 12'de çözmedim. Son aylarda ise deneme çözdüm tamamen. ayt fende ise ne kadar bilirseniz bilin hep yanlış çıkabiliyor, temel olayı konuya yeterince hakim olmak. Sınavda çok zor bir şey sormuyorlar, dikkat hatasından yapamıyorduk.

• MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt

tyt sosyal konu anlatımı okudum ve not çıkardım coğrafya ve felsefe için. din ve tarih için özel bir çalışmam olmadı.

msü netim tam hatırlamıyorum ancak 103-104 bir şey olması lazım. Sıralama da 1000-1100 arasıydı.

Mekanik kısmına 11. sınıfta çap + esen çözdüm o bayağı bir yeterliydi, sonrasında ise test kitabı ve deneme. Üstte bir yerlerde bahsetmiştim tekrar edeyim yapamadığım soruları bilgi şeklinde not aldım defterin arkasına.

Hocam çalışarak, yani ayt mat bence %30 dikkat %70 konuyu bilme. Bilip sakince okursanız hepsini doğru yapıyorsunuz. Ben sınavda 2 kere çözmüştüm baştan sona tüm soruları.

estağfurullah sorun diye açtım başlığı.

• yks83571 kullanıcısına yanıt

rutin olarak saatli programım vardı ancak ders seçimini ben yapıyordum, 40 dakika X çalış örneğin. Tam hatırlamıyorum ne yaptığımı ancak 345 ayt fizik çözüp türev çalışıyordum. TYt için türkçe kitabı vardı limit yay. onu çözüyordum böyleydi. (Ah o güzel günler .d). Sonucun pdfsi yok ancak özdebir vardı 60 civarı sıralama aldığım, 2. özdebir vardı o da 200 lerde olması lazım. kusura bakma sonuç kağıtlarını tutmadığım için yaklaşık söylüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.