Şimdi Ara

FW 21 E ilgili bir soru? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • V550 mükemmel bir alet. tekerleği çok hafif .zaten alırken bu özelliği cezbetti.parmağının altından yağ gibi kayıyor.Ayrıca bu mouse yanında gelen küçük bir aparatla notebook kapağı üzerine monte oluyor.

Tekerleğe sayfa kaydırmadan hariç birde ortasındaki işlev düğmesi ile ekrana değişik aero özellikler veriyosun.Ama işte şu yazılımı çince mi yoksa bozuk karakterlerden oluşan acayip görünümlü alfabemidir nedir.anlamadım gitti.Bir ara resmini çeker koyarım.

Ben kolay kolay bir şey beğenmem ama bu alet hakikaten kaliteli.Mediamarkt dan bonus 5 taksit 85 ytl ye aldım.
  • determinanty ; yorumların için teşekkür ederim .
  • selam,
    fw21e nin yandaki slotu express slot mu yoksa pcmcia slotmu
  • selam arkadaslar bende hanjin arkadasım gibi ankara antaresten 1ocak gunu 21E aldım(peşin 2milyara, çok sık bi çanta aldım sanırsam orjinal cantasını degıl ellerınde tek kalmıs targus markalı epey korumalı bı canta).
    suan itibariyle aletten çok memnunum.
    benım gözume batan ıkı sorunu var
    1.şarz aleti. bundan once hp530 kullanıodum ve onun şarz aletine bakarak cok buyuk ve kaba bence bu kabalık sony hıc yakısır bişer degıl.
    2.Malumunuz işletim sistemi vista :(

sorunun birincisine boynumuzu büktük, ikincisine gelince xp kurmayı deneyen arkadaslar oldumu driver sıkıntısı varmı? bu sorun hakkında yardım edebilirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkande -- 5 Ocak 2009; 0:20:08 >
  • hanjin ; 34 mm olan,express galiba

serkande ; Hayırlı olsun.
    1-Standartında verilen şarj aleti biraz kaba ve büyük,doğru ama yazının sonuna verceğim linkte var güzel ve ince tasarımlı
    2-Yükleyebilenler var tabi,başlık var,ordan yükleyeiblirsin,pm yazarsan satalı-xp driver yapacağın adresi yazarım,ordan yüklersin ama geri kalan driverları kendin temin etmen gerkir netten

http://vaio.sony.com.tr/view/ShowProductCategory.action?site=voe_tr_TR_cons&pageType=Accessories&category=VN+FW+Series#1
    Bu listede AC adaptörleri gayet şık ve ince

• MERHABA BENDE BENDE SONY VAİO FW-21E ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. AMA TEREDDÜTÜM ŞU ACABA CRYSİS VB OYUNLARI NE DERECE ÇALIŞTIRIR?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.