fw lerın hepsınde var...konu bırazdan kıtlenır fw baslıgına acsaysın hemen cevabınbı alabılırdın...21 e varken 11m almak mantıksız...
peki istanbulbilisim.com da niye FW21E özelliklerinde HD 1080 P özelliği gösterilmemiş ? biraz kafam karıştı doğrusu bide istanbulbilisim.com da FW 11 M nin fiyatı daha fazla FW21E ye göre ?
Amacım şirket kötülemek değil,hemen şirketi savunmak için hööööyt diye atlamasın arakdaşlar lütfen ilk okusunlar
istanbul bilişimde bu EURASIA ile getirilen modelleri gittim gördüm EURASIA mağazasında,sonra i.b. sitesine girdim,ama bazı özellikleri hatalı yazılıyor,müşteriyi umursamıyor mu yada ihtiyaç doğrultusunda etkilemek için mi yapıyor orasını bilmem,beni de ilgilendirmez zaten,ama FULL-HD çıkışı var,gönlünü rahat tut
ben arayip sordum :) ilk once modeli sordum elimizde su an yok dedi.sonra baska bi magazada gittim baktım ve aldım FULL HD HDMI VAR.adamların elinde yok o yuzden sanırım
ben hızlıal.com dan aldım 2111 ytl 12 ay taksitle ve üstelik euroasia garantili.istanbulbilisim'de 2127 ytl.
Arkadaşlar Hdmi çıkış demek full hd demek değildir! Hem HDMI olup çöz.1920x1080 olur ise o cihaz full hd sınıfına girer.
Arkadaşlar Hdmi çıkış demek full hd demek değildir! Hem HDMI olup çöz.1920x1080 olur ise o cihaz full hd sınıfına girer.
Eğer bağlanan görüntü cihazı 1080 full-hd destekliyorsa bunların çıkışları full hd,sorun yok o yüzden
peki ekranları FW 21E ekranları Full Hd mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: mesutum415429
peki ekranları FW 21E ekranları Full Hd mi ?
hayir ekranlari 1600x900 cift lambali full hd ekran istiyorsaniz FW21Z modelini almalisiniz.
ama siz de biliyorsunuzdur ki ekranin full hd olmamasi full hd cikis veremeyecegi anlamina gelmez.
Çıkışlar Full-HD,tabi Full-HD ekrana takarsanız
Bunların ekran Full-HD değil ama FW21Z modelinin ekranı FULL-HD sadece 1920x1080 çözünürlük var
O zaman sadece Full Hd FW21Z modeli diyebiliriz.
FW 21 Z biraz pahalı bir makina ! artık bakacaz artık
Bünyesinde barındırdığı ekran Full-Hd olan VAIO isterseniz FW21Z var sadece,ama dediğim gibi HDMI çıkışını kullanıcaksanız Full HD çıkışı alabilirsiniz
FW 11 M de ekranında Full hd var mı? çift lamba teknolojisiyle üretilmiş..
FW11S de çift lamba var,m'de değil,ayrıca ekran çzünürlüğüyle lambanın bi alakası yoktur
Aldığınızda ekranı full hd isterseniz FW21Z alcaksınız,yok HDMI çıkışını kullanıcam derseniz istediğiniz modeli alabilirsiniz FW serisindeki
arkadaşlar bende SONY VAIO VGN-FW21E almayı düşünüyorum ama kur durumu ve ekran kartı hakkında soru işaretlerim var ATI Radeon HD 3470 Max 1530 MB Ekran Kartı bu ekran kartı iyimidir ben öle en güncel oyunları son ayarda oynucam diye bi şartım yok ve kur olayına gelince sony ler bu kur dalgalanmasından etkilendiler mi? hp almayı düşünüyodum kur yükselince sonyleri bile geçtiler fiyatta şimdi almak için biraz daha mı bekleyeyim yoksa hemen alıcam ve sizin önere bileceginiz güvene bilecegim bi site var mı?
Dostum kur yukselince SONY almak farzdir. Ama kur asagi inerse bu sefer DELL, HP gibi modelleri almak daha mantiklidir.
Sony shoplardan alınan vaiolarda hediye olarak taşıma çantası veriliyor mu? mesela teknosa çanta veriyor ama teknosada pahalı biraz makina (FW21E) sony shopda biraz daha ucuz ..