Şimdi Ara

fw-cw-sr?? karar veremiyorum lütyen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende bi vaio satın almanın arefesindeyim. ist blşm düşünüyorum ,bütcem 1900 tl yi geçmemeli. düşündüğüm 4 tane model var,çok kararsız kaldım yardımcı olursanız çok memnun olurum

ilk tercihim,FW510 sersi,tasarımı ve ekren görüntüsü dehşet verici güzellikte. ama beni düşündüren olay kasanın çok ince olması. tamam magnezyum kasa ama bana pek güven vermedi. parmağım değer değmez ekranın arkasına,monitorde renk hemen bulanıyor. diğer konu ise bu işlemcinin eski bi seri olduğunu savunanlar var. sizce 2.2 ye mi bakmalıyım direk,yoksa serisinin eski yada yeni olması performansı çok etkilermi

işlemci: core 2 duo 2.2ghz, 800 mhz, 3 mb cache
    500gb hd
    4gb,800 mhz ddr2 ram
    ati 4650 max 2287 ekran kartı

2. düşündüğüm model,aynı serinin fw-518 modeli.

işlemci: p7450 montevina 1066mhz, 2.13ghz, 3mb cache
    4gb ,800mhz ddr2 ram
    500gb harddisk
    ati 4650 ( 512mb mb paylaşımsız)

bu modelde ise işlemci nasıl bşydir hakkında pek bilgim yok,bildiğim tek şey 1066 hızının iyi olduğu. ama 2.13 işlemci hızı şu anki oyunlarda orta düzey bi kalite verirmi? amacaım sadece oyun değil tabiki,en azından orta düzeyde çalıştırsın izlenimindeyim

3.cw-147x1b

core2 duo 2.2 , 800 mhz, 2 mb cache, t6600
    4 gb DDR3 ,1066
    320 gb hd
    nvdia gt 230m max 2278 (512 paylaşımsız )

bu modelde de tek düşüncem T6600 seri işlemcinin bu bilgisayara zayıf kalacağı

4.NW2stf

P7450 2.13ghz,1066mhz- 3mb cache
    15.5 inch
    ati 4570(512 paylaşımsız)
    4 gb 800 mhz ddr2
    500 gb harddisk

fw serisi hariç dmodeller fiyat-performans olarak daha iyi görüntü versede anladığım kadarıyla led ekran FW serisindeki x-black ekran kalitesinin yakınından bile geçememekte. o yüzden sizlerden yardım rica ediyorum. pazar günü ist. mağazaya gidip direk almak istiyorum.
    şimdiden Allah razı olsun.........

• Bence P serisi işlemci tercih et.(t serisi işlemciler daha ağırdır fazla enerji tüketirler ve de fazla ısınırlar.)Fw serisi de kasa olarak ve ekran olarak biraz taşınılırlığı zayıf.4.alternatif nw2stf bende bu modeli kullanıyorum gönül rahatlığı ile alabilirsin.
  • dostum öncelikle yardımın ve ilgin için çok teşekkür ederim.bende senin gibi düşünüyordum ama bu forumda fw kullananlardan okuduğum kadarıyla ısınma probleminden şikayet eden pek yok. ama yawaş olma konusunda haklı olabilirsin. windows donanımına kaç puan veriyor arkadaşım paylaşabilirmisin? ayrıca ati 4570 ile 4650 arasındaki farkı hissedebilirmiyim gözle?
  • İstanbul Bilişim'den bir şey almadan önce 2 kere düşünün.
  • alacağın yeri iyi araştırdınmı...sonra başın ağrımasın

http://forum.donanimhaber.com/m_32754655/tm.htm

burayı ondan sonra karar ver derim alacağın yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halloven -- 23 Ocak 2010; 11:42:55 >
  • FW 463J/H modelini kullanıyorum. Ekranının genisligi film izlemek için birebir,oyun ve genel performansı ise bir laptop için çok çok iyi seviyede. FW tavsiye ederim
  • arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. yarın ist. bilişimden fw548 modelini alıyorum nasipse.
    ist. bilişim açıkçası düşündürüyor biraz ama artık girdik bi yola. aldıktan sonra paylaşırım burda alıcak olanlar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.