Şimdi Ara

Fw li xbox alıcam elite mi normal mi ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyat farkından dolayı yaklaşık 1 ay önce arcade aldım ben de.Elite'de de oynadım bi kaç oyun ve yükleme sürelerinde öle abartı fark yok.Tek sorun oyun çalışırken biraz gürültülü olabiliyor o da sabahları ses normal'de olsa bile rahatsız etmiyo.512 mb Memory unit'i var kendinden, 10 tane oyunum var şu anda yaklaşık bi 150 mb daha boşluk var mu'da

Edit: he HDD almayı düşünmüyormuyum? Tabii ki düşünüyorum elime para geçsin 250'lik alcam direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cReabLe -- 25 Temmuz 2010; 19:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Yaklaşık 1 hafta önce ırmaktoysland'dan jtaglı aldım daha önce birkaç arkadaşım daha aldı.Usb'den external hard disk bağlayıp oynuyorum.Dvd ile uğraşmadığın için kolaylık oluyor.Elite alıp o kadar vereceğine bence jtaglı al.550'ye aldım ben.3k görmesi açısından hiçbir fark olacağını zannetmiyorum.Tabi dvd üzerinden oyunları oynayınca daha fazla ısındığını söylüyorlar bu açıdan daha iyi bile denilebilir.Başka avantajlarıda bulunuyor araştırıp karar verebilirsin.Eğer fazla oyun oynamam dersen tabiki alma derim.Çünkü bir arkadaşıma arcade tavsiye ettim.Hem daha ucuz hem fazla oyun arşivi yapmayacak.Ama elite almayı düşünüyorsan bence jtaglı alsan daha iyi olur.Tabi siyah olması senin için çok önemli değilse :)

ya arkadasım bu ırmak nerde cok ıyı fıyat burda sadece elıt 600 ytl bırde jtag ıcın 100 ıstıyolar bıde taksıt yaptılarmı?

• http://www.irmaktoysland.com forumdada eskiden beri varlar diye biliyorum.Biraz araştırırsanız belki olumlu olumsuz değerlendirmeleri alabilirsiniz.Kararı siz verin.

Ben peşin almıştım.Ama taksit imkanıda var.Aslında bulunduğum şehirde bir yerden alacaktım ama birçok yerde kalmadığını söylemişlerdi kısmet bende oradan aldım işte.Msn ile görüşmüştük önce yöneticiyle.Yalnız ankara'dan 1 günde gelmiş olması beni epey şaşırttı doğrusu.Kargolama gerçekten çok hızlı bence.Cuma aldım cumartesi elimdeydi haftasonuda olunca süper oldu.Darısı herkesin başına diyorum.Acemiyim ama jtag alırsanız yardımcı olmaya çalışırım.
  • teşekkurler dostum. işi ii bilen bi arkadaşta yardımcı olursa cok sevınırım jtagli makına almak risklimidir?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.