Bildirim
Fw li xbox alıcam elite mi normal mi ?
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş elite al HDD den oynamadın mı okurken cdleri çiziyor dvd çöp oluyor benden sölemesi -
quote:
Orijinalden alıntı: msc1515
Kardeş elite al HDD den oynamadın mı okurken cdleri çiziyor dvd çöp oluyor benden sölemesi
Alet dvd'yi okuyup oyunu loading ederken Xbox'ı sallayacak kadar akıllıysan dvd çizilir,evet. -
quote:
Orijinalden alıntı: msc1515
Kardeş elite al HDD den oynamadın mı okurken cdleri çiziyor dvd çöp oluyor benden sölemesi
1 aydır hdd siz oynuyorum ama çizik olmadı bende -
Arkadaşlar ben anlamıyorum HDD ne ? :D Hard disk mi ? -
aralarında 150 lira var sanırım bence farka değer -
hard disk olmayınca çok uzun süre oynayamıyosun diye bişey duydum doğrumudur yada hard diske oyunları kaydedip dvd taşımaya gerek kalmaz diye bişey varmı ikisini de açıklarsanız sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Flexatar
hard disk olmayınca çok uzun süre oynayamıyosun diye bişey duydum doğrumudur yada hard diske oyunları kaydedip dvd taşımaya gerek kalmaz diye bişey varmı ikisini de açıklarsanız sevinirim
ses yapar dvd rom, hdd ye oyun atılıyor ama dvd olmadan oyun çalışmaz, sadece jtag lı konsol da dvd siz açar oyunu, o da yazılımı eski sürüm xboxlara yapılan bir olay -
Oyunları hdd atınca DVD gerekiyor. -
hdd ye kaydetdikten sonra bile dvd olmadan oynayamassınız.Hdd ile makina biraz daha az ısınır çok oynamaktan kastın bu ise.
bence arcade al dealextreme den de bir 250gb hdd ben öyle yaptım çok da memnunum.Bir şey de ben sorayım arcade pakettede orjinal oyun çıkıyor mu yoksa sadece elitte mi? -
Peki HDD olmassa kısa süre oynayıp dinlendirmem mi lazım xboxı yani ciddi bi fark yoksa arcade alıcam -
Hard disk sayesinde daha az ses çıkar daha az ısınır vs vs.. Oyunları kaydedersin ama DVD takmadan açılmaz. DVD oyunu açıyor hard disk ise oynatıyor gibi bir şey -
quote:
Peki HDD olmassa kısa süre oynayıp dinlendirmem mi lazım xboxı yani ciddi bi fark yoksa arcade alıcam
Ben iki hafta hdd'siz kullandım xbox'imi ve tek oturusta 4 saat fln oynuyordum alete bir şey ölmüyordu. Hdd cok luzumlu değil fakat olursa iyi olur. -
yani 2-3 saat oynasam 1 saat dinlendirsem devamlı bu şekilde oynasam mesela 1 ay boyunca hergün bi sorun olmaz yani ? -
yok bir şey olmaz yanına bir tane de belkin priz alırsın.Ama hdd rahatlık çok ses yapıyor yoksa dvd. -
quote:
yani 2-3 saat oynasam 1 saat dinlendirsem devamlı bu şekilde oynasam mesela 1 ay boyunca hergün bi sorun olmaz yani ?
Bu şekilde 1 yıl oynayan arkadaşlar bile var.Sen DH'ye bakma.Altın uçlu HDMI kabloyu bile çok gerekliymiş gibi nasıl heyecanlı heyecanlı savunuyorlardı.
HDD'siz çok rahat oynayabilirsin.Ama HDD alırsan hem dvdrom'un sesini kesmiş olursun hem de oyunun loading süresini azaltırsın.Çok acil bir şey değil yani
-
Cook saolun beyler ya çok işime yaradı -
Peki beyler arcade alıp kendi evimde örn. arkadaşlarımdan oyun almak için kullandığım 160gb hard diski bu arcadeye bağlayıp kullanamazmıyım hani ses ve ısınma sorunundan kurtulmak için ? -
kullanırsın kullanmasına, ama microsoftun xbox için getirdiği güncellemede, xboxun kendi hddleri dışındaki harici hddlerin 16gb lığa kadar olan bölümünü kullanıyorsun. yani 250 de taksan 1tb de taksan 16gbını kullanabiliyorsun oyunları yüklemek için.
tabi bunun da çözümü var, birden fazla 16gblık parçalara ayırıp, isim değiştirme yöntemiyle daha fazla alanı daha kullanabiliyorsun. biraz araştırırsan bununla ilgili bir başlık bulacaksın.
açıkçası sana önerim, paran varsa elite al, hem hdd bölmeyle uğraşmazsın, hem de yanında kulaklık ta geliyor.
bir de hatırlatma ki umarım biliyorsundur, makinan jtaglı olmadığı sürece hddye direk iso halinda atılan oyun oynanamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gotenks -- 21 Temmuz 2010; 20:22:11 > -
Elite mi normal mi derken ? Elite anormal mi oluyo şimdi ?
Öhöm öhöm.. Şimdi dalgayı bi kenara bırakacak olursak.
Arcade al. Sonradan 120gb (100 lira),250gb (130 lira) olmak üzere HDD takabilirsin.
Eğer external bir HDD'ye sahipsen onu kullanabilirsin.
İyi forumlar.
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox çocuk oyunları
- gta 5 soyulacak yerler
- londra posta kodu
- black myth wukong xbox
- the witcher 4. sezon
- en çok oynanan oyunlar
- witcher 4 ciri
- witcher 4 oyunu ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X