CARBON GİBİ GÜZEL OYUNLARI YUKLEYECEĞİM FAKAT 2 GB YETER Mİ? 2 LE 4 GB ARASINDA NE KADAR FARK VAR? (PARA OLARAK)
30 ytl filan oynar.
peki hafıza kartlarının fiyatları ne kadar ve gb ye göre kaç oyun alır ?
quote:
Orjinalden alıntı: kritos
kanka dogubankta 4 gb ler 40 ytl orjinal mi sahte mi bilemiyorum ama ben forumdaki dragonstory adli arkadsimizdan 4gb orjinal hafiza kartini 90 ytlye aldim.
40 lira olanlar çakmadır henüz o kadar ucuzlamadılar orjinaller
quote:
Orjinalden alıntı: lAresl
quote:
kanka dogubankta 4 gb ler 40 ytl orjinal mi sahte mi bilemiyorum ama ben forumdaki dragonstory adli arkadsimizdan 4gb orjinal hafiza kartini 90 ytlye aldim.
Kesin sahtedir, imkanı yok o fiyatlarda orjinal kart olmasına (40ytl'yi kast ediyorum tabi ) Bir program var psp kart hızı ölçen blackhand di sanırım adı, orada test etmek mümkün.
hocam kesin sahtedir ya o kadar ucuz olmaz ya samsunlu semih hocam kesinlikle 4 gb al çünkü ikilik kart yetmiyo ikiş oyun atarsın hemen hafıza dolar bence 4 lük al rahat edersin
hocam kesin sahtedir ya o kadar ucuz olmaz ya samsunlu semih hocam kesinlikle 4 gb al çünkü ikilik kart yetmiyo ikiş oyun atarsın hemen hafıza dolar bence 4 lük al rahat edersin
hımm tamam sağolasın
millet 2-4ten bahsediyor.bende daha 1 gb var.pspme bayaa eskiden almıstım 140küsüre.ozamanlar pahalıydı.simdi kıyamıyorum karta
quote:
Orjinalden alıntı: Silmaril
quote:
Orjinalden alıntı: lAresl
quote:
Kesin sahtedir, imkanı yok o fiyatlarda orjinal kart olmasına (40ytl'yi kast ediyorum tabi ) Bir program var psp kart hızı ölçen blackhand di sanırım adı, orada test etmek mümkün.
kanka program iicn saol bi indiiriim su programi bakalim kartimin hizi nasil?
psp için en az 4gb lik kart olması lazım yoksa yetmiyo
quote:
Orjinalden alıntı: altug92
psp için en az 4gb lik kart olması lazım yoksa yetmiyo
4 gb ne kadar acaba ?
bence 4 süper. 2 az gelebilir
2 gb hayatta yetmez filmdir müziktir oyundur falan imkanı yok
4 ideal rakam.8'i isteyen kendini oyunlara,müziğe videoya vermiş biri olmalı.Diğer rakamlar bayağı az gelir.
orjinal almayı düşünüyorsan 4gb al yeter yaklaşık fiyat olarak 125-100 ytl ben 4gb kullanıyorum iso olarak 7-8 oyun var içinde.orjinal alırsan bikez alırsın sorun olmaz.cakma alırsan orjinallerin fiyatını gecersin bir çin atasözü derki "Ucuz Alan Pahallı Alır!!!"
kullanıma bağalı bişey eğer sadece umd oyun oynucaksan film müzik falan hiç bişey yapmıcaksan 32 mb yeterde artar ama ortalama bir kullanıysan 2 yada 4 gb ii gider örneğin bana 2 adet 8 gb yetmiyo
bana 4 gb ın içini dolduran şeylerden lazım satan arkadaş varsa pm atabilir
quote:
Orjinalden alıntı: @dministrator
kullanıma bağalı bişey eğer sadece umd oyun oynucaksan film müzik falan hiç bişey yapmıcaksan 32 mb yeterde artar ama ortalama bir kullanıysan 2 yada 4 gb ii gider örneğin bana 2 adet 8 gb yetmiyo