Şimdi Ara

PSP SLİM İÇİN 2 GB YETİYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CARBON GİBİ GÜZEL OYUNLARI YUKLEYECEĞİM FAKAT 2 GB YETER Mİ?
    2 LE 4 GB ARASINDA NE KADAR FARK VAR? (PARA OLARAK)

• 30 ytl filan oynar.
  • peki hafıza kartlarının fiyatları ne kadar ve gb ye göre kaç oyun alır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kritos

peki hafıza kartlarının fiyatları ne kadar ve gb ye göre kaç oyun alır ?

kanka dogubankta 4 gb ler 40 ytl orjinal mi sahte mi bilemiyorum ama ben forumdaki dragonstory adli arkadsimizdan 4gb orjinal hafiza kartini 90 ytlye aldim.
  • 40 lira olanlar çakmadır henüz o kadar ucuzlamadılar orjinaller
  • quote:

Orjinalden alıntı: lAresl

quote:

kanka dogubankta 4 gb ler 40 ytl orjinal mi sahte mi bilemiyorum ama ben forumdaki dragonstory adli arkadsimizdan 4gb orjinal hafiza kartini 90 ytlye aldim.

Kesin sahtedir, imkanı yok o fiyatlarda orjinal kart olmasına (40ytl'yi kast ediyorum tabi ) Bir program var psp kart hızı ölçen blackhand di sanırım adı, orada test etmek mümkün.

• hocam kesin sahtedir ya o kadar ucuz olmaz ya samsunlu semih hocam kesinlikle 4 gb al çünkü ikilik kart yetmiyo ikiş oyun atarsın hemen hafıza dolar bence 4 lük al rahat edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: j@c@l

hocam kesin sahtedir ya o kadar ucuz olmaz ya samsunlu semih hocam kesinlikle 4 gb al çünkü ikilik kart yetmiyo ikiş oyun atarsın hemen hafıza dolar bence 4 lük al rahat edersin
    hımm tamam
    sağolasın
  • millet 2-4ten bahsediyor.bende daha 1 gb var.pspme bayaa eskiden almıstım 140küsüre.ozamanlar pahalıydı.simdi kıyamıyorum karta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silmaril

quote:

Orjinalden alıntı: lAresl

quote:

Kesin sahtedir, imkanı yok o fiyatlarda orjinal kart olmasına (40ytl'yi kast ediyorum tabi ) Bir program var psp kart hızı ölçen blackhand di sanırım adı, orada test etmek mümkün.

kanka program iicn saol bi indiiriim su programi bakalim kartimin hizi nasil?

• psp için en az 4gb lik kart olması lazım yoksa yetmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug92

psp için en az 4gb lik kart olması lazım yoksa yetmiyo

4 gb ne kadar acaba ?
  • bence 4 süper. 2 az gelebilir
  • 2 gb hayatta yetmez filmdir müziktir oyundur falan imkanı yok
  • 4 ideal rakam.8'i isteyen kendini oyunlara,müziğe videoya vermiş biri olmalı.Diğer rakamlar bayağı az gelir.
  • orjinal almayı düşünüyorsan 4gb al yeter yaklaşık fiyat olarak 125-100 ytl ben 4gb kullanıyorum iso olarak 7-8 oyun var içinde.orjinal alırsan bikez alırsın sorun olmaz.cakma alırsan orjinallerin fiyatını gecersin
    bir çin atasözü derki "Ucuz Alan Pahallı Alır!!!"

• kullanıma bağalı bişey eğer sadece umd oyun oynucaksan film müzik falan hiç bişey yapmıcaksan 32 mb yeterde artar ama ortalama bir kullanıysan 2 yada 4 gb ii gider örneğin bana 2 adet 8 gb yetmiyo
  • bana 4 gb ın içini dolduran şeylerden lazım satan arkadaş varsa pm atabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

kullanıma bağalı bişey eğer sadece umd oyun oynucaksan film müzik falan hiç bişey yapmıcaksan 32 mb yeterde artar ama ortalama bir kullanıysan 2 yada 4 gb ii gider örneğin bana 2 adet 8 gb yetmiyo

32 mb değilde sanırım 32gb yeter.
  • 30 ytl ye halledersin işini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.