Şimdi Ara

FX 4100 overclock yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemim;

fx4100
    Gigabyte 990FXA-UD3
    GSkill 8 GB Ram
    Sapphire R7 265 DUAL-X
    Sogutucu olarakda Cooler Master Hyper T4

1. Soru OverClock yapmalımıyım 3 yıldır kullanıyorum zamanı geldi gib ama Pc de hiç bir sorun yok gayet iyi çalışıyor. 3 yıl gecmiş sanki biraz overclock zamanı gelmiş şuanki programlar oyunlar için sizce yapmalımıyım ?

2. Diyelim overclock yaptık 4 noktalara cıkardık peki fazla güç harcıcandan işlemci baya ısınırmı diyelim 4.6 ya cıkardık GTA 5 i actım cok ısınırmı kendisini kapatmasın sonra internette gezerken pek bişi olmaz ama oyun oynandıgı zmanda daha cok ısınırsa kötü olur dimi? şuan hiç bir sorun yok GTA 5 i oynuyorum zaten overclock yaptıgımda zorlanırsa hiç yapmaya gerek var mı .

İşlemciyi değiştir demeyin fırsatım olsa değiştiririm zaten cocukta oldu şimdi mecbur bozulana kadar kullanmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liverpooll -- 31 Ağustos 2015; 10:46:55 >

• ++++++++++
  • Bilen yada yardım etmek isteyen yok mu acaba..
  • 1. ekran kartı çok üst bir model olmadığı için büyük kazanç sağlamaz ama imkanın varsa yapın yinede
    2. ocsuz haline göre daha çok ısınır ama t4 yeterli gelir, kapanacak kadar ısınmaz bence

4.6 biraz zor gibi ama 4.2 civarını görebilirsiniz rahatca. 4100 4.2ghz hızında kullanmak demek gidip yeni bir fx4170 almak demek, aynı performansta olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Valiente -- 31 Ağustos 2015; 21:35:09 >
  •  FX 4100 overclock yapma

çarpanlarla oynadım ama 4.2 yaptım sıcaklık 32 de halen çıkartayım mı böyle kalsın mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liverpooll -- 1 Eylül 2015; 13:08:15 >
  • ++++ sizce daha arttırmalımıyım 4.2 sabitte ama ısısı 33 dereceyi gecmiyor ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.