Şimdi Ara

fx 5200 degısım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar...benim MSİ Geforce 4 Ti 4200 VTD8x 128 Mb ekran kartım var ve bunu satıp yerine FX 5200 dusunuyorum ne dersınız dogrumu yoksa eskı kartım bende mı dursun...degıstırmıyeyım mı?

• sakın böyle bişi yapma, elindeki kart çok daha iyi..
  • FX5700 alcam desen bile alma derdim
    kartın seni en az 6 ay daha götürür
  • nVidia şu an çok pahalı kartlara sahip.. iş yapan DX9 kartları 250 dolar gibi oha fiyatlarda. Bir süre Ti4200le idare et iyisi mi.
  • sakın öle bşi yapma kardının kıymetini bil
  • Nerden bu fikre vardın dostum AMAN diyim!!!FX5200 ultra alıcam desen yine alma derim!Kullandığın kartla FX5200'ü kıyaslayamazsın bile.Durum o kadar ciddi;)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ibrahimumitoz</i>
    <br />slm arkadaslar...benim MSİ Geforce 4 Ti 4200 VTD8x 128 Mb ekran kartım var ve bunu satıp yerine FX 5200 dusunuyorum ne dersınız dogrumu yoksa eskı kartım bende mı dursun...degıstırmıyeyım mı?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

sakın haaa hayatının hatasını yaparsın ve sonradan çok pişman olursun.
    neyseki sormuşun burada ve forumun güzelliğide burda[bandt]

[type]elindeki karttan bendede var ve en basitinden 3dmark2001 puanlarını karşılaştırırsan anlarsın elindeki kartın değerini
  • Sen onlara bakma senle bir takas yapalım iyisimi.Zaten biliyorsun şimdiki oyunlar directx9 olmadan açılmıyor.Fx5200 ile idare edebilirsin ben razıyım ti4200e :)))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.