Bildirim
fx 5200 degısım
Only & Sons ONSMELVIN LIFE HOOD PUFFER JACKET OTW VD Dış Giyim Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCVN4KWF
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sakın böyle bişi yapma, elindeki kart çok daha iyi.. -
FX5700 alcam desen bile alma derdim
kartın seni en az 6 ay daha götürür -
nVidia şu an çok pahalı kartlara sahip.. iş yapan DX9 kartları 250 dolar gibi oha fiyatlarda. Bir süre Ti4200le idare et iyisi mi. -
sakın öle bşi yapma kardının kıymetini bil -
Nerden bu fikre vardın dostum AMAN diyim!!!FX5200 ultra alıcam desen yine alma derim!Kullandığın kartla FX5200'ü kıyaslayamazsın bile.Durum o kadar ciddi;) -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ibrahimumitoz</i>
<br />slm arkadaslar...benim MSİ Geforce 4 Ti 4200 VTD8x 128 Mb ekran kartım var ve bunu satıp yerine FX 5200 dusunuyorum ne dersınız dogrumu yoksa eskı kartım bende mı dursun...degıstırmıyeyım mı?
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
sakın haaa hayatının hatasını yaparsın ve sonradan çok pişman olursun.
neyseki sormuşun burada ve forumun güzelliğide burda[bandt]
[type]elindeki karttan bendede var ve en basitinden 3dmark2001 puanlarını karşılaştırırsan anlarsın elindeki kartın değerini -
Sen onlara bakma senle bir takas yapalım iyisimi.Zaten biliyorsun şimdiki oyunlar directx9 olmadan açılmıyor.Fx5200 ile idare edebilirsin ben razıyım ti4200e :)))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X