Şimdi Ara

FX 5200 HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU KARTLA EN DÜŞÜK AYARLARDA(640*480 HERŞEY LOW)BATTLEFİELD 2 OYNANIRMI ACABA?

• oynarsın (ittire kaktıra)
    fakat ramın en az 1gb olması lazım ramın düşük ise 2 gün beklersin oyun açılsın diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_EsKiYa

oynarsın (ittire kaktıra)
    fakat ramın en az 1gb olması lazım ramın düşük ise 2 gün beklersin oyun açılsın diye

Ram 512.Ama 256 ram ve 9550 ile gayet rahat oynamıştım.O/c çeksem karta bir şansım olurmu?Gül gibi 6800 leyi satıyoruz şu durumuma bak bea
  • ram 512 ise ekran kartını en son güncellemelerini yap
    oyunun yamaları varsa onları indir sonra oyundayken hiç bir program çalışmasın saatin yanında
    Fx5200 nasıl o/c çekilir onu bilimyom o/c bölümündeki üstadlara sor bakem
  • Ben 256mb fx5700 ve 512 ramle en düşük ayarlarda 16 bot ile 1024x768 çözünürlükte oynayamamıştım. Tabi versiyon 1.0 dı. Ama 640x480 de denemedim tabi 640x480 destekliyosa yanlış hatırlamıyosan en düşük 800x600 dü. Bence fazla zorlama.
  • oynanır yaw niye oynanmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: fushepass

BU KARTLA EN DÜŞÜK AYARLARDA(640*480 HERŞEY LOW)BATTLEFİELD 2 OYNANIRMI ACABA?

ram 'i 1gb yap bata çıka oynarsın benimkide fx5200 ondan biliyom
  • bu rezil 5200 kartla oynanmaz bile çok kasar ve oc da olmaz cacık da.....bence at çöpe yenisini al.....
  • amd sempron 2500+512 ram le 800*600 low da oynamıştım ve kasmıyordu
  • bende msı 5200 var canavar gıbı
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainxx

bende msı 5200 var canavar gıbı

bendede var aynı fx5200 gerçekten güzel kart. ama yinede bence beş para etmez en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

bu rezil 5200 kartla oynanmaz bile çok kasar ve oc da olmaz cacık da.....bence at çöpe yenisini al.....

çöpe at ne ya.fx5200=ucuz etin yahnisi
  • ii bi kart yaw arkadaşlar bence orta seviye kartlarıyla hala baş etmeye çalışıor ama onunda artık sonu geldi oyunları low da bile zor açıor bende kullandım ondan biliorum ucuza kaçaçaksanız 9550 i öneririm ucuz ve ii o/c oluor
  • oyun 640x480'i destekliyorsa low detail'de rahatlıkla oynarsın. O kadar anormal sistem ihtiyacı olan bir oyun değil.
  • benim ekran kartıda fx 5200... oyunu bende oynuyorum... ama görüntü o kadar kötü olmuyo...

yada ben başka makinedeki görüntüsünü görmedim... bana öyle geliyoda olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.