Şimdi Ara

fx 5200 nasıl bir ekran kartıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kartı bir yıldır kullanıyorum hiç bir sorunum olmadı 50 $ almıştım ozaman
  • aradığınız kart 9550 orası belli de markasınıda ben yazayım.
    MSI
    kesinlikle iyi o/c oluyor. 250/400 default değerleri olan kartı 465/680 kullanmıştım. msi alın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortress34

aradığınız kart 9550 orası belli de markasınıda ben yazayım.
    MSI
    kesinlikle iyi o/c oluyor. 250/400 default değerleri olan kartı 465/680 kullanmıştım. msi alın..

Son zamanlarda kötü çıkıyor diyorlardı. O sebeple çekindim biraz. Şuan ki durum nedir?
  • dandiiiik.herkeste oyle diyo .illaki o kadar para weririm diyosanda onu alma baska bi tane al.ama twsiyem 9550 dir!!!!!
  • bi zmanalar cok iyidi ama simdi modasi gecti ekran karti alirken 200 YTL'yi fix tutmalisin.
  • yahu 9800pro bile kasarken, fx5200 nasıl oynatır most wanted? düşünemiyorum bile...
  • cevaplar için teşekkürler.bendede 9550 var ve idare ediyor,en azından benim için.COD2 de 800X600X32 ve mediumda hiç kasmıyor(o/c yok)
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

cevaplar için teşekkürler.bendede 9550 var ve idare ediyor,en azından benim için.COD2 de 800X600X32 ve mediumda hiç kasmıyor(o/c yok)

Hocam o karta kesinlikle hız aşırtma (o/c) yap derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: talaria

cevaplar için teşekkürler.bendede 9550 var ve idare ediyor,en azından benim için.COD2 de 800X600X32 ve mediumda hiç kasmıyor(o/c yok)

Hocam o karta kesinlikle hız aşırtma (o/c) yap derim

3d mark denemek için yapıyordum.artık fazla yapmıyorum.neme lazım kart elimizde patlamasın.

aslında bi deniyim yaw.belki high da oynayabilirim

• Most Wanted'ı fazla abartmışsınız bence!
  • +1 hatta bi daha
    quote:

Berbat bir karttır.O fiyata asus a9550ge/td 128mb alabilir
  • bilende bilmeyende sallıyor
    tamam fx 5200 iyi bir kart olmayabilir. ben MW hiç bir ayarını kısmadan takır takır oynuyorum kardeşim banamısın demiyor

quote:

Orjinalden alıntı: Qbert

quote:

Orjinalden alıntı: mrbezgin

fiyatı çok ama kullandığım için biliyorum o-c ile birçok oyunu oynıyabilirsin buna mw da dahil onun için canını sıkma hayırlı olsun...

Fiyatı cok dediğin gibi yalnız fx5200 ün o/c kapasitesi nedir ? ahaha abi yapmayın gözünüzü seviyim. fx 5200 yazılımsal donanımsal olarak berbat+berbat bi karttır muhtemelen 100 ytl ise 256 mb ve 64 bittir o kart bi fenalık o/c ile cıkacağın gpu ve mem hızları gözle görülür bi farklılık getirmeyecektir yeni oyunlarda ayrıca mw i nasıl oynar bu kart ? herşeyi kısınca bile baya baya kasılır pc. cs. 1.3 ü oynatır rahat (:

• quote:

Orjinalden alıntı: mekale

quote:

arkaşım benim eski kartımdı bende 30 ytl ye sattım ve her oyunu oynuyordum... satmamın sebebi profesyonel olarak uçuş similasyonu ile uğraşıyorum...

gelelim konuya... kız arkdaşımla aynı makinayı aldık... şu anda onda 5200 var mw dahil her oyunu problemsiz oynuyor ve sadece ufak bir programcık ile auto o/c yaptım kastırmadım bile... denediğim için söylüyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Qbert

quote:

fiyatı çok ama kullandığım için biliyorum o-c ile birçok oyunu oynıyabilirsin buna mw da dahil onun için canını sıkma hayırlı olsun...

Fiyatı cok dediğin gibi yalnız fx5200 ün o/c kapasitesi nedir ? ahaha abi yapmayın gözünüzü seviyim. fx 5200 yazılımsal donanımsal olarak berbat+berbat bi karttır muhtemelen 100 ytl ise 256 mb ve 64 bittir o kart bi fenalık o/c ile cıkacağın gpu ve mem hızları gözle görülür bi farklılık getirmeyecektir yeni oyunlarda ayrıca mw i nasıl oynar bu kart ? herşeyi kısınca bile baya baya kasılır pc. cs. 1.3 ü oynatır rahat (:

ARKADAŞIM BU FX 5200 Ü NASIL O/C YAPTIN BİR ANLATIRMISIN...TŞK.

ufak bir reg dosyası var... ekran kartının özelliklerine bir eklenti çıkartıyor ve ister manuel istersende otomatik o/c yapıyorsun... veb otomatik yaptım... splinter cell de takılıyordu o/c dan sonra bir sorun kalmadı babalar gibi oynuyordum...

• quote:

Orjinalden alıntı: OpSmU DeDiN!!

+1 hatta bi daha
    quote:

+1111111

Ben anlamıyorum hala neyi tartışıyorsunuz...

AGP de 9550 hala lider,belki 6600 yada 6200 de olabilir...6600 AGP war ama 6200 AGP warmı bilmiyorum

Bir yukarıda arkadaş MW takır takır oynuyorum demiş Böyle "takır takır,canavar gibi, babalar gibi" ağızlar yapmayın komik oluyor... Kaç FPS alıyorsun?? Senin takır takır diye söylediğin FPS oranı o kartla nedir 10 FPS mi ? Eywallah sana 10 FPS takır takır bize işkence walla

5200 hala 256 MB bile alan war ya ne diyeyim yazık... Lütfen okuyun...

Bu ülkede hala işlemci gücüyle PC satılıyorsa ve kiloyla parça alır gibi belleği yüksek olan ekran kartı daha performanslı sanılıyorsa, hala "ekran kartı alacağım" gibi sorulara "kaç mb verelim" gibi yorumlar yapıyorlarsa, her köşe başına aklı esen bir PC teknik servis açıyorsa yada dükkanının camınha "teknin destek veriilir " yazısını asıyorsa ve bilinçli tüketiciye " ben bilgisayarcıyım kardeşim benden iyi mi bileceksin" gibi ağızlar yapıyorlarsa... dahaaa uzar gider...

Donanım Haberde 1 yıl takılan 2 kişi yi alıp Silikon Vadisi denen rezil üstü programdaki embesiller yerine seçtiklerimizi çıkartsak walla daha iyi program yaparlar[8|

Biraz sert oldu kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 13 Ocak 2006 16:53:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sonix

bende fx5200 kullanıyorum ama nfs:mw ,quake 4,area51 vs.. de kasılma olmuyor.

Helal sana ne diyim. Nasıl başarıyorsun bunu ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: OpSmU DeDiN!!

+1 hatta bi daha
    quote:

+1111111

Ben anlamıyorum hala neyi tartışıyorsunuz...

AGP de 9550 hala lider,belki 6600 yada 6200 de olabilir...6600 AGP war ama 6200 AGP warmı bilmiyorum

Bir arkadaş yukarıda MW takır takır oynuyorum demiş Böyle "takır takır,canavar gibi, babalar gibi" ağızlar yapmayın komik oluyor... Kaç FPS alıyorsun?? Senin takır takır diye söylediğin FPS oranı o kartla nedir 10 FPS mi ? Eywallah sana 10 FPS takır takır bize işkence walla

5200 hala 256 MB bile alan war ya ne diyeyim yazık... Lütfen okuyun...

Bu ülkede hala işlemci gücüyle PC satılıyorsa ve kiloyla parça alır gibi belleği yüksek olan ekran kartı daha performanslı sanılıyorsa, hala "ekran kartı alacağım" gibi sorulara "kaç mb verelim" gibi yorumlar yapıyorlarsa, her köşe başına aklı esen bir PC teknik servis açıyorsa yada dükkanının camına "teknin destek veriilir " yazısını asıyorsa ve bilinçli tüketiciye " ben bilgisayarcıyım kardeşim benden iyi mi bileceksin" gibi ağızlar yapıyorlarsa... dahaaa uzar gider...

Donanım Haberde 1 yıl takılan 2 kişi yi alıp Silikon Vadisi denen rezil üstü programdaki embesiller yerine seçtiklerimizi çıkartsak walla daha iyi program yaparlar

Biraz sert oldu kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 13 Ocak 2006 16:57:28 >

• Konu ile çok alakalı değil ama, agp 4x bir anakartta bu kart (9550) (bildiğim kadarı ile 8x) çalışır mı?, yanar mı?, eğer çalışırsa performansı ne kadar düşer.

Sorulan anakart
    http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8ID533%20(Rev%201.0).htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Konu ile çok alakalı değil ama, agp 4x bir anakartta bu kart (9550) (bildiğim kadarı ile 8x) çalışır mı?, yanar mı?, eğer çalışırsa performansı ne kadar düşer.

Sorulan anakart
    http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8ID533%20(Rev%201.0).htm

Çalışır hiç bir sorun olmaz aradaki performans farkı sadece benchlerde görülebilir % 10 bir performans farkını hissetmessin bile

için rahat olsunn...

• arkadaslar konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.bende bu kartı (fx5200) 2 senedir kullanıyorum ve değiştirme zamanı geldide gecti.gercekten cok rezil bir kart.100$ gecmeyen bir kart önerebilirmisiniz.ben msi radeon 9550 düsünüyorum veya 6200 de olabilir pek bilgim yok ekran kartları hakkında marka performasta cok farkedermi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rekuroy

arkadaslar konu kirliliği olmasın diye buraya yazıyorum.bende bu kartı (fx5200) 2 senedir kullanıyorum ve değiştirme zamanı geldide gecti.gercekten cok rezil bir kart.100$ gecmeyen bir kart önerebilirmisiniz.ben msi radeon 9550 düsünüyorum veya 6200 de olabilir pek bilgim yok ekran kartları hakkında marka performasta cok farkedermi.

Bugün ben çalışıyorum burada

6200 AGP warsa düşün derim iş hatları açılabiliyor bazılarında ve 6600 seviyesine ulaşabiliyor kart!! fakat bence uzak dur! Çünkü 6200 de pipeline lar ( iş hatları ) açılmadığı taktirde 9550 nin altında bir performansı war.100$ ın altında ASUS 9550 GE war ve overclock potansiyelinin daha iyi olduğunu düşünerek kesinlikle 128 MB al.Eğer 256 MB alırsan overclock potansiyelinden mahrum kalacaksın ve bir de üstüne fazladan para vermiş olacaksın...

9550 olarak düşünebileceğin iki alternatif ASUS ve MSI olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 13 Ocak 2006 23:07:14 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.