Şimdi Ara

fx 5200 nasıl bir ekran kartıdır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: mekale

quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: mekale

iyi hoş da daha fx adı yeni geçmeye başladığında ve ilk 5200 ler çıktığında ve kendi dişine göre oyunlarda iyi sonuçlar verdiğinde herkesin ağzının suyu akıyordu...pc dergilerinde başlıkları süslüyordu...kocayan kurt hikayesi ...zaten miyadını doldurmuş görevini yerine getirmiş .....çok profesyonelce düşünmeyen,benchmarklara girip fps ölçmeyen ve bütçesi kısıtlı olanlar için gayet de iyi bir karttır...her yeniliği yeni çıkan ve vga üreticilerinin de desteklediği oyunlara göre kıyaslamaya devam edersek bu yolucu sektöre fazlasıyla destek sağlamış oluruz ...onlar daha çok palazlanır biz ise güncel kalacağız diye daha çok yolunur ve tam bir teknoloji çöplüğüne dönüşürüz...o yüzden yönlendirmelerimizi kullanıc profiline ve ihyiyacına göre yapmalıyız diye düşünüyorum acizane...herkes şu ana kadar pc için harcadıkların bir düşünsün bakalım

Bizde öyle yaptık zaten ama sen topici tam okumamışsın gibi geldi bana... Biz aynı fiyata 5200 almak yerine 9550 almanın daha mantıklı olcağını söyledik ve açıklama yaptık... Bütçeye göre veya değil fx 5200 alanın aklına yanarım ben

topici tam olarak okudum o konuda endişen olmasın...tavsiyelerinizin mantıklı olduğunu görüyorum ve onu da eleştirmek istemedim...ama bundan üç dört yıl önce de aynı şeyleri söyleyebilirmiydin...yani alanların akıllarına yanar mıydın...o zaman neden hepimiz hep f/p lideri ürünler peşindeyiz...demekki bu iş bütçeyle de ilgili...ve hala markalı veya toplama birçok bilgisayarda bu kart kullanılıyor ve aklına yanman gerekecek tonuyla insan var ...bu da maalesef bir gerçek...

Arkadaşım malesef öyle ve tonla yanacağın insan war demişsin ya evet çok üzülüyorum bu duruma...Yukarıda bir şeyler yazmıştım tam bu konuyla ilgili okumuşsundur ve ne kadar üzüldüğümü anlamışsındır...yazık çok yazık...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.