Şimdi Ara

FX 5500 İle NFS Most Wanted ? Bilen Varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: someone74

6600GT de bile gerçek manada full detay açılamıyor, kaldıki eski FX5900 Ultra/Deluxe yetmeyince GT almıştım. Arkadaşların dediği gibi full kavramı da kişiden kişiye değişiyor anlaşılan
    FX serisinin artık zamanı çoktan dolmuştur, dx9 u bile desteklemiyor yani millet 6600GT leri bile bırakırken fx5500 ile bu zamana kadar gelmen büyük başarı. Ancak kişisel fikrim 7600GT den fazla pahalı bir kart almaman;
    7300GT
    7600GS
    7600GT
    Bu üçünü bütçene göre değerlendir

arkadaşım sen ne diyorsun ben most wanted ı geforge 4 mx 440 64 mb agp8x ekran kartıyla 1024x768 medium ayarlarda oynadım...sadece bir kaç donma oldu o kadar ama o da o kdar büyütülecek bir sorun da değil di...

• bu ne yaa sanki kurulmuş saat gibi belli bir zamanlarda biri çıkıyor yok şunu şu ayarlarda full oynadım falan felan gidin işinize kardeşim kimi kandırıyosunuz oyamak değil önemli olan kaç fps aldığın 5 in üstüne çıkmaz o 5500 ile fx serisinin rezil olduğunu bilmeyen kalmadı + üstteki arkadaş demiş mx ile oynuyom falan oyarsın tabi dx 9 u görmeden başka detayları görmeden öyle oynayacağına karton gibi git half life oyna daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 9 Ekim 2006; 9:53:42 >
  • delinin biri kuyuya taş atmış
  • engintunbel @ mx440 lada oynarsın ama benim onboard vga bile daha net görüntü verir ona nazaran. Ayrıca yarıştan önceki hiçbir görsel animasyonu göremezsin, asıl olan oyunu oynamak değil ondan zevk almak. Millet boşuna 400-500 usd vermiyor bu kartlara...
  • Kardeş naptın sen 5500'e voltaj verip hızları 600/1500 yaptın heralde ondan böyle full ayarlarda oynuyosun
  • oyunu akıcı oynamak tüm görselliği ile oynamak oynamaktır gerisini salla ben 5700 ile most oynadım sonra 1600 pro aldım gözlerim bayram etti valla
  • evet hiçbir teknolojiyi desteklemediği için mx440 ne yansıma efektlerini görürsün,ne motion blur bulanıklaşma efektini,ne yağmur damlalarını hiçbişe görmezsin .. ha oynarsın o ayrı
  • bnde S3 4mb war full oynuyorum 1280
  • Bu milletin full oynama anlayışınada hastayım ha.Nedense herkes full detay oynuyor hiç detay kısan yok.Demekki X1900 gibi kartlardan almak gereksizmiş bir FX 5500 yetermiş bize.
  • Sırf bu yüzden makina değiştirdik kazıklanmışız demekki seki sistemde mx440 varıdı ah getti

quote:

Orjinalden alıntı: the engine

evet hiçbir teknolojiyi desteklemediği için mx440 ne yansıma efektlerini görürsün,ne motion blur bulanıklaşma efektini,ne yağmur damlalarını hiçbişe görmezsin .. ha oynarsın o ayrı
  • asla oynayamazsın veya sen 5-10 fps de oynuyosun buna kasılma demiyosun benim bi arkadaşta x700 var oda senin gibi kasılmadan oynuyorum diyodu bi baktım manyak gibi kasılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: the engine

evet hiçbir teknolojiyi desteklemediği için mx440 ne yansıma efektlerini görürsün,ne motion blur bulanıklaşma efektini,ne yağmur damlalarını hiçbişe görmezsin .. ha oynarsın o ayrı

İyi hatırlattın Sadece o yağmur damlasının ön cama yapışmasını görmek için bile yeni vga alınır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.