Şimdi Ara

FX 5500 İle NFS Most Wanted ? Bilen Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam FX5500 ekran kartım var.. NFS most wanted oyununu full detay kasılmadan oynuyorum.. 2 senelik kart acaba yeni kart alsammı ve ne almam lazım yardımcı olurmusunuz..??

Herkese teşekkürler

• nası oluo o aa falan açıkmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 8 Ekim 2006; 17:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

nası oluo o aa falan açıkmı
    o nasıl oluyor.bizim arkadaşdada aynı kart var full detay oynayamıyor çocuk.bırak full detayı benim 128 mb fx5200'den çok bi farkı bile yok.sen nasıl oynuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

nası oluo o aa falan açıkmı
    ben eski sistemimde mediumda zar zor oynuyodum ocli bi leadtek fx 5700' le...
    AA kapalı AF de
  • Grafik ayarlarına girdikten sonra birde ''2'' tuşuna basarsan ayrıntılı grafik ayarlarını görürsün,bide bu şekilde dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Grafik ayarlarına girdikten sonra birde ''2'' tuşuna basarsan ayrıntılı grafik ayarlarını görürsün,bide bu şekilde dene
    Ayarlara girdikten sonra arkadaşın dediği gibi "2" ye bas. Ordan herşeyi full detay yap. Çözünürlüğüde full yap. Sonra 1 dk bekle ve bilgisayara restart at. Çünkü bilgisayar tıkanacak. (İçime doğdu.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

Grafik ayarlarına girdikten sonra birde ''2'' tuşuna basarsan ayrıntılı grafik ayarlarını görürsün,bide bu şekilde dene
    256 lık radeon 9600xt ile oynanmıyor mw full detayda.. ortada eh işte..

5200,5500,5600xt hepsi gerek işlemci hızları gerekse ram hızları tamamen aynı giriş seviyesi ekran kartlarıdır..640x480 de belki oynatabilir full..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: the engine

256 lık radeon 9600xt ile oynanmıyor mw full detayda.. ortada eh işte..

5200,5500,5600xt hepsi gerek işlemci hızları gerekse ram hızları tamamen aynı giriş seviyesi ekran kartlarıdır..640x480 de belki oynatabilir full..

Alıntıları Göster
    full kelimesini herkes farklı yorumlarsa olacağı bu zaten
    800X600'de AA+AF kapalıyken oynarsın ama buna full denmez

full = AA+AF+Shadow sonuna kadar açık ve en azından 1024X768 çözünürlük
    bunları açtığında pc full kasılacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Alıntıları Göster
    arkadaşım full detaydan kastın nedir? oynadığın ayarları da yaz ya da bi ss koy da görelim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bütün ayarlar açık oynaması imkansız eski bir fx5500 kullanıcısı olarak denediğimden biliyorum

1024x768 de bile kısık ayarlarda takılmasız anca oynarsın most wanted
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

bütün ayarlar açık oynaması imkansız eski bir fx5500 kullanıcısı olarak denediğimden biliyorum

1024x768 de bile kısık ayarlarda takılmasız anca oynarsın most wanted

Alıntıları Göster
    bende karta haybeden 200 lira verdim diye korkmuştum
  • quote:

Alıntıları Göster
    geforce6800 1024x768 de full detay shadow fln, aa+af kapali 0 kasarak oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

bende karta haybeden 200 lira verdim diye korkmuştum

Alıntıları Göster
    FX 5500 ile 640x 480 medium oynanabiliyor. FPS 20-25 civarı.
    Benim akraba 7 ay kadar önce bilgisayar aldı ve kazıklandı.
    LGA 775 3ghz
    agp li anakart
    fx 5500

Daha ne desem bilmemki? 1600YTL verdi(120 doları 5+1 hoparlör seti)
    O fiyata çok daha iyisi alınırdı muhakkak. 1 saat uzağındayım ve bana sormadı. Şimdi bin pişman.

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperSpace

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hyperspace

kaldı ki 9200'le kasılmadan oynadığını iddaa edenler var, o zaman boşa vermişsin bu karta parayı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hyperspace

kaldı ki 9200'le kasılmadan oynadığını iddaa edenler var, o zaman boşa vermişsin bu karta parayı

Alıntıları Göster
    Ben 128bit fx5200 ile senin deyiminle "Full" oynuyordum

1024x768x32 AA ve AF yok Shadow filan kapalı bir de Texture Detail mi ne Mediumdu o kadar

Bana yetiyor yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: SkiNNy

Ben 128bit fx5200 ile senin deyiminle "Full" oynuyordum

1024x768x32 AA ve AF yok Shadow filan kapalı bir de Texture Detail mi ne Mediumdu o kadar

Bana yetiyor yani..

Alıntıları Göster
    benim eskı ekran kartım 5500 dü.. most wanted için upgrade yaptım demekkı ben kazık yemısım bence sen degıstırme dostum carbonu bile oynarsın FULL DETAY...

• quote:

Orijinalden alıntı: signomis

benim eskı ekran kartım 5500 dü.. most wanted için upgrade yaptım demekkı ben kazık yemısım bence sen degıstırme dostum carbonu bile oynarsın FULL DETAY...

Alıntıları Göster
    full detay çokj zor arkadaşımın var (pc ci kazık atmış) 5500 çok iyi diye almış vbe 640.480 medium no aa no af de açıyor seninki belki 1280.1024 full detay full aa full af hdr da açar kasmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: labrie

arkadaşım full detaydan kastın nedir? oynadığın ayarları da yaz ya da bi ss koy da görelim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: labrie

Bunlar ayarlar birde nvdia ayarlarında eşyönsüz süzme ayarını 16x yapcaksın ;

• ya babacan bende de aynı kart var hiç aklımın ucundan bile geçmemişti full detay denemek denedimde araba kağnı hızında ilerliyor eğer sen ona açıyor diyorsan doğrudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevo_rane

ya babacan bende de aynı kart var hiç aklımın ucundan bile geçmemişti full detay denemek denedimde araba kağnı hızında ilerliyor eğer sen ona açıyor diyorsan doğrudur
    6600GT de bile gerçek manada full detay açılamıyor, kaldıki eski FX5900 Ultra/Deluxe yetmeyince GT almıştım. Arkadaşların dediği gibi full kavramı da kişiden kişiye değişiyor anlaşılan
    FX serisinin artık zamanı çoktan dolmuştur, dx9 u bile desteklemiyor yani millet 6600GT leri bile bırakırken fx5500 ile bu zamana kadar gelmen büyük başarı. Ancak kişisel fikrim 7600GT den fazla pahalı bir kart almaman;
    7300GT
    7600GS
    7600GT
    Bu üçünü bütçene göre değerlendir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.