arkadaşlar daha önce de yaptığım gibi bu oyununda fuull sürümünü almadan önce demo sunu indiriyeyim nasıl diye bakayım dedim.fakat demo beni pek tatmin etmedi yani fps değerleri oynanış ve antialising in yeterli olmaması gibi. peki bu oyunun tam sürümünde de bu bahsettiğim olumsuzluklar varmı yoksa aynısı mı. demo ve full ü oynayanlar bilgilendirse sevinirim ona göre full sürümünü alıcam veya almıcam. teşekkür ederim şimdiden.
Yok
almaya değmez o zaman diyorsun yani en azından ben kendim için söylüyorum. :(
pc de oynadim bitirdim cok begendim... oynanis acisindan hic bir eksigi yokdu hatta hic bir nfs serisinde olmadigina kadar mukemmele yakinlik vardi...mesela virajlarda felan daha gercekci kayiyor...aa felan gayet iyiydi ama konsolda nasildir bilemiyorum
Çok var. Grafiklerde daha az kırılma var ayrıca oyunun tam sürümü yavaşlamıyor.
Yavaslamalar full surumdede var,para vermeye degecek bir oyun degil bence,hele orjinal alacaksan hic para verilmez,ama kopis deneyebilirsin ,sonucta zevkli oyun
yavaşlama full oyunda (araba sürerken yok) Ara sahnelerin bazısında var. Tamam 60FPSden 35lere düşüyor ama 15 20lere düştüğünü hiç görmedim.
galiba değişiklik olsun diye alıp bi deneyeyim o zaman. genelde oyunlarda fps ve aa olaylarına dikkat ettiğim için sordum. yoksa bunları istenildiği gibi veremiyorsa pekte zevk veremez diye düşünüyorum. teşekkür ederim görüşlkeriniz için.
Ben demoyu pek beğenmemiştim.Aam gerçek oyun hoşuma gitti.Hem daha çok mod seçenek falan....
arkadaşlar bu fps 'leri nasıl ölçüyorsunuz ?yani ben hiçbir oyunun hiçbir yeri için ahanda 60 fps veya 30 fps diyemiyorum da ... ????!?!
Tereyağı gibi akar da hiç kusur göremezsen. Bil ki 60FPS. Eğer kare atladığını farkedebiliyorsan 30FPSlerdedir. Bariz şekilde yavaşlıyorsa 10 15 FPS olabilir.
az önce career modu bitirdim oyun aynı tokyo drift gibi bence al oyna güsel oyun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme