Şimdi Ara

Super street fighter 4 ile ssf4 arcade edition arasındaki fark?un farkı ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar soru gayet açık ekstra 4 karekter var diyorlar bunun dışında oynayışta grafiklerde değişiklikler var mı

• Evet Arkadaşlar ben de merak ediyorum.
  • yukarı
  • Kardeş online yapıda biraz değişiklik yapmışlar, 4 tanede yeni karakter, bana soracak olursan eğer SSF4 varsa almana hiç gerek yoktur; eklenen bütün özellikler ufak bir DLC ile de yapılabilirdi ama Capcom un açgözlülüğünden dolayı yeni bir oyun olarak piyasaya sürüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş online yapıda biraz değişiklik yapmışlar, 4 tanede yeni karakter, bana soracak olursan eğer SSF4 varsa almana hiç gerek yoktur; eklenen bütün özellikler ufak bir DLC ile de yapılabilirdi ama Capcom un açgözlülüğünden dolayı yeni bir oyun olarak piyasaya sürüldü

25 TL'lik Dlc ile 4 yeni karaktere sahip olabiliyorsunuz. Bende arkadaştan aldım dlc'yi..

Ha aç gözlü değil mi aç gözlü , istese SF4'e dlc olarak bütün bunları getirtemezmiydi getirirdi . Artık dlc ile herşey mümkün , oyunlara mekan ekleme , grafik değiştirme , adam ekleme vs... herşey mümkün ama malesef firmalar para için her yolu deniyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş online yapıda biraz değişiklik yapmışlar, 4 tanede yeni karakter, bana soracak olursan eğer SSF4 varsa almana hiç gerek yoktur; eklenen bütün özellikler ufak bir DLC ile de yapılabilirdi ama Capcom un açgözlülüğünden dolayı yeni bir oyun olarak piyasaya sürüldü

25 TL'lik Dlc ile 4 yeni karaktere sahip olabiliyorsunuz. Bende arkadaştan aldım dlc'yi..

Ha aç gözlü değil mi aç gözlü , istese SF4'e dlc olarak bütün bunları getirtemezmiydi getirirdi . Artık dlc ile herşey mümkün , oyunlara mekan ekleme , grafik değiştirme , adam ekleme vs... herşey mümkün ama malesef firmalar para için her yolu deniyorlar.

Ayni sey lbp2dede oldu move destegi onlineda baska yone gidince kameranin sizi eklemesi online bolum tasarlamada keybord mouse kullanimi ve daha bircogu dlc ile 1inci oyunada gelebilirdi.

• Firmalar aslında bir bakıma hem iyi yapıyor hem kötü yapıyor diyebiliriz.
    Kötü olan yönleri SSF4T'te ki olay gibi

İyi olayı ise adamlar yaptıkları oyunları sadece yapıp bırakmıyorlar yenilikliklere kapı açarak oynanırlığı az yada çok uzatıyorlar aynı trophy olayının oyunun oynanırlığına sağladığı katkı gibi.Mesala Castlevania gibi.Yada diğer bir örnek ile Kazunorinin GT oyununa sürekli yeni şeyler ekleyerek ömrünü uzatması gibi. ( iyi yada kötü bir şekilde ömrü uzuyor.)

Yada en güzeli çıkan oyunu hemen almayacaksın en son çıkan edition versiyonu alıp rahat edeceksin. Örneğin Dragon Age 1 Ultimate edition alarak içerisinde bütün çıkmış dlc'lere sahip olacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şimdi arkadaşlar bildiğiniz gibi ssf4 40 tl şimdi ben bunu alsam dlcyi indirsem ssf4 arcade edition gibi olur mu?

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yu--gi--oh -- 4 Temmuz 2011; 21:37:31 >
  • kardeş bence ssf4 ae harika yeni 4 karekter yeni replay chanel vede oyunun dövüş sistemin deki yenilikler güzel ben alcam dahası ultra costume pack in tamamı indirim de 2 sini alcam tavsiye ediyorum bili yorum para kazan mak için yaptık larını ama ben fazla almıyom 1 kerede alalım
  • takasçılarda pek arcade edition yok ya normal alıcam ama

normal ssf4 e dlc indirerek arcade edition yapabilir miyim yoksa farklı bir oyun mu tamamen değişiklikler iyi mi olmuş sizce kötü mü olmuş zaten takında st vs tekken çıkıyor
  • yok kardeş yeni oyun deil bu dlc ssf4 ustune ekleniyo sadece oyun süper 28 tl felan yalnız ps3 storede gördügüm fiyat bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.