Şimdi Ara

fx 6100 soğutucu yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba ben yeni pc topladımda , gerçi daha parçalar elime ulaşmadı kargoda ancak bi sorum olucak , fx6100 işlemci için kutudan çıkan soğutucu yetermi yoksa nasıl bişey almam lazım (vatan computer link verirseniz iyi olur ) . 8 gb ram ve 2 tane ekran kartı ile kullanıcam bf 3 full de oynamayı planlıyorum ona göre bişey söylerseniz çok mutlu olurum .
    iyi günler

• amd fx 4100 - 6100 - 6200 işler için ucuz bir fan koyuyor... amaç işlemci satmak.. parayi işlemciye veriyorsun.. maliyeti düsürmek için amd ucuz bir fan koymus..
    sogutmada başarılı degil..

amd fx 6100 ile gelen stok fan normal kullanımda 55 ile 75 dereceyi buldu... buda cekirdek basina 25-30 derece falan yapiyor aslinda...
    thermaltake frio fanı satın aldim işlemci 27 derece 40 derece arasında buz gibi.. cekirdek basina 10 ile 20 derece arasında gidip geliyor sogutma...

• işlemcinin yanında gelen fan genellikle göstermelik dandik bir soğutucu olur .
  • ordaki sogutuculardan işe yarar red scorpions var , bende aynı işlemcide kulandım red scorpionsu 4ghz sorunsuz kulanırsın ama 4ghz üzerine çıktınmı fx6100e yetmediğini göreceksin , bende haf912 kasa var ki buna rağmen işlemci ısınıyordu bende baya araştırdıktan sonra linkdeki Noctua NH-D14 aldım iyikide almışım o soğutuculara vereceğin paraya az bir miktar daha ekle almışken kaliteli sogutucu olan Noctua NH-D14 al rahat et derim

Noctua NH-D14 İncelemesi http://www.pclabs.com.tr/2009/12/09/noctua-nh-d14-incelemesi/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.