Şimdi Ara

FX 6100 vs FX 6300 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ookami

Ben tamamen oyun performansı perspektifinden bakıyorum. Phenom II'nin son X4 ve X6 sersinin son iki modeli rahatlıkla FX 6100 ü oyun performansında geçmekte ve daha ucuz fiyatları bulunmakta. Doğal olarak da durum böyle olunca ya Phenom II önerilmesi mantıklı ya da direk FX 6300

Sen zaten video edit render yapıyorsan FX 6100 o konuda daha iyi olabilir ama bahse girerim Phenom II X6 1100'lar daha iyi sonuçlar çıkaracaktır

sen neyin peşindesin anlamadım beni ekarte etmeninmi? edemezsin tecrüben yetmez. sen zaten x6 1100 ile fx6100 ü kıyaslacak kadar bilgisizsin. fx6100 ün 1100 e göre avantajı enerji tasarrufudur bukadar.http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMD-FX-6100-Bulldozer-islemci-Video-inceleme.htm video yu incele bilgi dağarcığın büyüsün.

şunuda anlayın fx6300 ü kötülemiyorum yada kötü demiyorum. yeni çıkan bir üründe 2.serisi herzaman 1. sersinden kaliteli düzgün olur. 1.seride yapılan hatalar 2.sersinde giderlilr. bu herzaman böyledir. buna göre fx6300 6100 den tabikide iyidir. ama fx6100 de yabana atılacak bir ürün değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

quote:

Orijinalden alıntı: ookami

Ben tamamen oyun performansı perspektifinden bakıyorum. Phenom II'nin son X4 ve X6 sersinin son iki modeli rahatlıkla FX 6100 ü oyun performansında geçmekte ve daha ucuz fiyatları bulunmakta. Doğal olarak da durum böyle olunca ya Phenom II önerilmesi mantıklı ya da direk FX 6300

Sen zaten video edit render yapıyorsan FX 6100 o konuda daha iyi olabilir ama bahse girerim Phenom II X6 1100'lar daha iyi sonuçlar çıkaracaktır

sen neyin peşindesin anlamadım beni ekarte etmeninmi? edemezsin tecrüben yetmez. sen zaten x6 1100 ile fx6100 ü kıyaslacak kadar bilgisizsin. fx6100 ün 1100 e göre avantajı enerji tasarrufudur bukadar.http://www.donanimhaber.com/islemci/haberleri/AMD-FX-6100-Bulldozer-islemci-Video-inceleme.htm video yu incele bilgi dağarcığın büyüsün.

şunuda anlayın fx6300 ü kötülemiyorum yada kötü demiyorum. yeni çıkan bir üründe 2.serisi herzaman 1. sersinden kaliteli düzgün olur. 1.seride yapılan hatalar 2.sersinde giderlilr. bu herzaman böyledir. buna göre fx6300 6100 den tabikide iyidir. ama fx6100 de yabana atılacak bir ürün değildir.

Bir kere bunu bu kadar kişisel algılayıp savunma psikolojisine geçmen gerçekten tuhaf, eğer söylediklerim doğru değil ise X4 980 X6 1100T'yi 6100'ün geçtiği benchmarkları sıralarsın olur biter, ama nedense bunu yapmak yerine olayı kişisel bir çatışmaya çevirmek istiyorsun, asıl benim sormam lazım size siz neyin peşindesiniz diye. Şu ana kadar söylediklerimin hiçbirinde size karşı kişisel itham veya karalama olmadı ama ne hazindir ki siz böyle algılamayı tercih ediyorsunuz.

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-cpu-review-overclock,3106-5.html

Burada görülen hiyerarşi grafiğine göre X4 965 oyun performansında FX 6100'ün önünde. Bunu benchmarklarda kanıtlıyor zaten kanıtlamasa da tomshardware gibi bu işte en duayen sitelerden bir tanesi böyle göstermezdi.

Anlayacağınız ben ne tecrübe karşılaştırması yapıyorum ne de ucuz kişisel polemiklere giriyorum. Sadece zaten olan bir gerçeği buradaki herkese imkanım dahilinde iletmeye çalışıyorum. Elinizde olan işlemci seçimini yapmış olmanız sizi ilgilendirir ve performansından kişisel olarak memnunsanız buna kimsenin itirazı olamaz, ancak mevzu sadece sizinle alakalı değildir.

Saygılar

• Yahu hala nakavt olmamış biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

Yahu hala nakavt olmamış biri.

maç puna kaldı ben aldım
  • İyi olmuş.

Yoksa meşeyi hazırlıyordum !!!
  • oyunlarda 2009 2010 senelerinin oyunlarına değilde güncel oyunlarda göreceğimiz tablo 3 aşağı 5 yukarı şu şekilde olacak önümüzdeki günlerden crysis3 çıktığı zaman daha net görürüz ancak elimizden en güncel teknolojili oyunun grafiği şudur.

eski oyunlar yeni teknoloji için kriter değil bir çok oyun 1 veya 1.5 cpu desteği var adam gibi dağılım yapamıyorlar.

FX 6100 vs FX 6300
  • Ekran kartı tarafından sınırlandırılan oyunlarda işlemciler arasındaki performans farkı fazla olmasa da, işlemcinin önemli olduğu (Starcraft II, Elder Scrolls V: Skyrim vb) oyunlarda Core İ5 işlemciler, diğer (Core İ3 ve AMD FX) işlemcileri kolaylıkla geride bırakıyor.

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-processor-frame-rate-performance,3427.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 12 Şubat 2013; 15:48:02 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.