Merhaba, Yaklaşık 2.5 yıldır stok fan ile çalıştırdığım Fx6300 işlemcime soğutucu alacağım . 50-100 tl arası tavsiyeleriniz var mı? Teşekkür eder , İyi forumlar dilerim.
Size kesinlikle arctic cooling i tavsiye ederim.Hem çok ucuz hem sesiz hem iyi soğutuyor.Kendim AMD FX-8150 işlemcim ile kullanıyorum.Pişman olmazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: RapidFaint
Merhaba, Yaklaşık 2.5 yıldır stok fan ile çalıştırdığım Fx6300 işlemcime soğutucu alacağım . 50-100 tl arası tavsiyeleriniz var mı? Teşekkür eder , İyi forumlar dilerim.
Merhaba @RapidFaint dostum sana önerim forumdaki ikinci ellere bakman olacaktır boş yere sıfırına o kadar para verme daha 1.5 ay önce Zalman cnps14x aldım forumdan 90 lira gibi bir rakama geldi (yarı fiyatındanda düşük üstellik garantili 3 ay kullanmış satan arkadaş 19 ay garantisi var) oyunlarda sürekli ısınma uyarısı veren 65+ derecelere çıkan fx 6300 işlemci şimdi 4.4GHz OC 'li stres testlerinde bile 55-58 derecelerde geziyor oyunlarda ise 40-42 derece. hyper 212 evo 'yu forumda 100 liraya satan bolca arkadaş vardı ama ben soğutma blokları devasa olduğu için zalmanı cnps14x 'i seçtim. sende ikinci elleri takip edip alırsan emin ol pişman olmazsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme