Şimdi Ara

FX 6300 // MSI 970 GAMING // 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 FX 6300 // MSI 970 GAMING // 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ
    Yurtdışından Ryzen sistem siparişi verdiğim için halihazırda kullanılan, tertemiz, sorunsuz, problemsiz 3 bileşenim satılıktır.

Not: Anakart + işlemci + ram şeklinde satılıktır, tek tek satılık değildir anca ikili olarak verebilirim anakart + ram yada anakart + işlemci gibisinden.

Anakart: 2-2,5 yıl kadar önce vatan bilgisayardan adıma faturalı olarak sıfır alındı. İlk sahibi olduğum için elden ele dolaşan bir kart değildir alındığı günden bu yana aynı kasada sorunsuz, problemsiz şekilde çalışmaktadır. Herhangi bir tamir yada servis yüzü görmemiştir.

İşlemci: 1 yıl kadar önce amazon üzerinden sıfır olarak alındı. Yine aynı şekilde anakart gibi tertemiz, sorunsuz bir üründür. Tüm pinleri sağlamdır yamuk, kırık hiç bir pini yoktur. Alındığı gün anakarta takılıp sadece macun yenilemesi yapıldı. Stok fanı hiç kullanılmadı zaten fotoğraftan da anlaşılıyor.

Ram: 3 yıl kadar önce 2.el olarak aldım ve bugüne kadar hiç bir sorun, problem yaşamadım zaten ramin üzerine fazla konuşmaya gerek yok sonuçta Gskill tarafından global garanti kapsamında.

Bu üçlüye iyi bir ekran kartı aldığınız zaman ultra ayarlarda rahat rahat oyun oynayabilirsiniz. Eski kartım RX470 ile Witcher 3, GTA5, Tomb Raider, FarCry 3-4, Fallout 4, Dying light gibi bir çok oyunu 1080p ve high-ultra ayarlarda rahat rahat oynadım.

Sistem öncelikli olarak izmir içi elden görerek, deneyerek satılıktır. Şehir dışı da önce havale ardından aynı gün kargo şeklinde satış yapabilirim. Hiç bir şekilde getli satış yada önce ürün gönderimi yapmıyorum bu konuda ısrar etmeyiniz.

SON FİYATIM 650 TL'DİR LÜTFEN 500 VEREYİM 600 VEREYİM GİBİSİNDEN GEREKSİZ TEKLİFLER İÇİN RAHATSIZ ETMEYİNİZ.
    FX 6300  // MSI 970 GAMING // 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZFX 6300  // MSI 970 GAMING // 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZFX 6300  // MSI 970 GAMING // 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Gerçek değerinden çok istiyorsun tekliflere alışsan iyi edersin yada indirim yap satmak istiyorsan o fiyata zor satarsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

Gerçek değerinden çok istiyorsun tekliflere alışsan iyi edersin yada indirim yap satmak istiyorsan o fiyata zor satarsin.

İslemci 350, anakart 430-450, ramin de 200 alti olmadigi piyasada dileyen sifirina 1000tl verebilir. Sifiri 1000tl lik sistemi dilersen 500 e vereyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır bu sistemi toplayan yok ki normal 2. El değerinden bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

Sıfır bu sistemi toplayan yok ki normal 2. El değerinden bahsediyorum.

2.el degeri neye gore belirleniyor? soyleyin de bizde bilelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.