Şimdi Ara

Fx 6300 Overclock Sorunsalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar işlemcim zaten stabil biçimde 4.5 ghz da 1.400 voltage ve cpu nb voltage da 1,231250 olarak stabil çalişiyor. Ama bi üst 4.6 veya 4.7 geçtiğim anda voltaji arttirsam bile bilgisayar açiliyor internette 5 dk takildiktan sonra pc otomatik olarak kilitleniyor internette baktım voltaj ver düzelir diyorlar dı, yapiyorum gene olmuyor problem nedir anlayamadim yani voltajı mı tutturamıyorum ?

Cevaplarınızı Bekliyorum.
    Saygılar.

• Islemcinin siniri o kadardir :)

Benim mesela 4.6 Ghz e cikiyor hicbir sorun yok fakat gel gelelim Tivibu yu aciyorum hop gumluyor sadece tivibuda :D

4.4 Ghz de kullaniyorum memnunum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • banada öyle geldi de bazilari kullaniyor 5.00 ghz de onlara ne demeli ya :D valla şaşiriyorum yani insan ister istemez bende niye yok ayağına gidiyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkageman31

banada öyle geldi de bazilari kullaniyor 5.00 ghz de onlara ne demeli ya :D valla şaşiriyorum yani insan ister istemez bende niye yok ayağına gidiyo :D

Sogutucun iyi ise koyar tabi ama benim sogutucu Evo 212 oldu icin 4.4 de iyidir diyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıvı Soğutma var ama kilitleniyor o biraz aklımı kurcaladı ya neden böyle oluyor hala anlamiş değilim voltajini da veriyoz tak pc kilitleniyor bi anda 4.5 de calişiyor ne hikmetse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.