Şimdi Ara

fx 6300 oyun performansı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir işlemciyi bile adam akıllı çıkaramıyorsan zaten kasanın kapağını bile açma
    bu senin suçun
    amd ile bir ilgisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: AaronAlan

bir işlemciyi bile adam akıllı çıkaramıyorsan zaten kasanın kapağını bile açma
    bu senin suçun
    amd ile bir ilgisi yok

ALLAH ALLAH 1. Sİ NE YAPICAĞIMI SANA SORMAYACAĞIM
    2.Sİ BEN AMD Yİ ALDIGIM GÜN PAKETİNDEN ÇIKARTTIĞIMDA BİLE 2 TANE DİŞİ YAMUKTU NE HİKMETSE İNTELDE ÖYLE SORUNLAR OLMUYOR BİR AYDA 280 TL AT ÇÖPE YAZIKLAR OLSUN. YIL OLMUS 2013 FAKİR GİBİ AMD ALIYORUZ AL İNTEL BAK KEYFİNE NE İŞİN VAR İNTELİN PARASIYLA KURULAN AMD FİRMASIYLA HATA BENDE BÜTÜN SUÇ BENDE HAKLISIN GİDİP F/P DİYE AMD İŞLEMCİ ALDIM SENDE HAKLISIN O KONUDA . FX 6300 ÜN PERFORMANSINA HİÇBİR ŞEKİLDE HİÇBİR YERDE TOZ KONDURMAM BU OLAY BENİ AMD DEN SOĞUTTU O KADAR DANDİK PİN KONMAZ BİR İŞLEMCİYE AYRICA ÜSLUBUNA DİKKAT ET KALBİNİ KIRMAYAYIM DOSTUM SENİN PC GÖRMÜŞLÜĞÜN KADAR BENİM PC İLE HAŞIR NEŞİR OLMUŞLUĞUM VAR

• doomcry1000 kullanıcısına yanıt
    boşver kardeş forumu amd ciler basmış adamların beyni sulanmış onlara göre amd ye laf atmak günah böylelerinin forumdan uzaklaştırılması lazım millete yalan yanlış bilgiler veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenibosna_34 -- 8 Temmuz 2013; 19:19:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenibosna_34

boşver kardeş forumu amd ciler basmış adamların beyni sulanmış onlara göre amd ye laf atmak günah böylelerinin forumdan uzaklaştırılması lazım millete yalan yanlış bilgiler veriyorlar

Laf atmak günah değil.

Fx8350 ile i3 3220 eşit demek ile Fx8350 3970X ile eşit demeyi aynı yere koyuyorum.

Tek çekirdek performansında i3 3220 çoklu çekirdek performansında Fx6300 önde.

İster kabul et ister etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu arada senin amacım malını küçük göstermemek bildiğim kadarıyla i3 kullanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Korkak -- 8 Temmuz 2013; 19:24:11 >

• quote:

amd ye laf atmak caizmidir hocam :)
  • Fazladan elk. Parasida odersin 6300 alirsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 290 tl işlemciye verene elk parası komaz sanki 100 tl extra elektrik ödicez fx 6300 alınca allah allah 3-5 kuruşun lafını etmeyin şurda

• quote:

Orijinalden alıntı: umut2300

fx 6300 4.5 eoc etsem hyper 212x den daha ucuz bi fan bulabilirmisin max bütçem şu an için 50 tl.
    bir de 4.5 ghz e oc yapsam i5 3470 performansı verir mi?

Geçer bile.
  • quote:

290 tl işlemciye verene elk parası komaz sanki 100 tl extra elektrik ödicez fx 6300 alınca allah allah 3-5 kuruşun lafını etmeyin şurda

• İntele o kadar para kaçırmaya gerek yok
  • intel az güç tüketiyo ama zaten 2 yılın elk parasını işlemciye ekleyip öyle satıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

quote:

yardım için teşekkürler fx 6300 yanında iyi bir fan alıcam

inşallah almamıssındır amd fx 6300 bu kadar dandik yapılan işlemci hayatımda görmedim hızlı olmasına hızlı geçen gün işlemciyi çıkartmam gerekti bir çıkardım birdaha takamadım işlemci yapışmış anakarta çıkardıktan sonra baktım bütün dişleri ya yamuldu ya kırıldı . bırak sen amd yi al inteli bak keyfine. düne kadar bende amd kullanıyordum ama artık amd işlemciyi bırak pc ye takmayı evime amd işlemcili bir parça giremez

Kendi beceriksizliğini amd yükleme kaybol burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

quote:

quote:

inşallah almamıssındır amd fx 6300 bu kadar dandik yapılan işlemci hayatımda görmedim hızlı olmasına hızlı geçen gün işlemciyi çıkartmam gerekti bir çıkardım birdaha takamadım işlemci yapışmış anakarta çıkardıktan sonra baktım bütün dişleri ya yamuldu ya kırıldı . bırak sen amd yi al inteli bak keyfine. düne kadar bende amd kullanıyordum ama artık amd işlemciyi bırak pc ye takmayı evime amd işlemcili bir parça giremez

merak ettim hayatında kaç işlemci kullandın?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: ugurbaba10

quote:

quote:

merak ettim hayatında kaç işlemci kullandın?

hayırdır sidik yarışı varda benimmi haberim yok

• quote:

fx 6300 core i3 ü geçsin ondan sonra i5 3470 i geçsin adamlara bak bide utanmadan fx 6300 ün normaldede i5 3470 den üstün olduğunu söylüyorlar daha ne denilebilirki bunlara

i3 otursun oturduğu yerde 6300 e rakip olarak görülmez bile.6300 ü küçümsemeyin

NOT : (fan boy değilim)
  • i3 ün 6300 den iyi olduğunu savunan arkadaşlar herşeyi teste bağlarsanız işimiz zor.Topla i3 ve 6300 lü aynı sistemi ikisinide her yönüyle kendin test et i3 geçiyo de bizde susalım
  • Fx x6 6300 kullanıyorum.Gayet iyi bro. Cüzi fiyat hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

quote:

fx 6300 core i3 ü geçsin ondan sonra i5 3470 i geçsin adamlara bak bide utanmadan fx 6300 ün normaldede i5 3470 den üstün olduğunu söylüyorlar daha ne denilebilirki bunlara

i3 otursun oturduğu yerde 6300 e rakip olarak görülmez bile.6300 ü küçümsemeyin

NOT : (fan boy değilim)

küçümseyen yok zaten performansı mükemmlel ama sök tak yaptım soketi yamuldu sonrada soketleri yamulan oldu kırılan oldu. bu saatten sonraamd yi evime sokmam evime. fakir gibi gidip amd almayın gidin alın intel i5 3570 10 sene götürür sizi

• quote:

quote:

senin beceriksizligin en cok pin yamulmasi intelde olur amdnin o soket kismi plastik gibi birsey oldugunu duymustum onda bile yamultuysan duzgun cikartamamissin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.