Şimdi Ara

fx 6300 r9 280x psu yeterlimi acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartı alıcam arkadaşlar bu sistem için bu psu kaldırırmı lütfen yardımcı olursanız sevinirim suan psu alıcak durumum yok

işlemci fx 6300
    almak istediğim kart r9 280x

internette psu hesaplama yaptım ve 470 watt istedi

şuan elimdeki psu bu

fx 6300 r9 280x psu yeterlimi acilll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehester -- 5 Temmuz 2015; 11:02:47 >

• arkadaslar yardımcı olun lütfen
  • 2 gündür bekliyorum lütfen yardımcı olun
  • 500-550 gibi bir PSU yeterli gelecektir.
    Elinizdeki PSU çokta verimli bir model değil. Ama işinizi görecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim saol kimseden cevap alamayınca biraz bütçeyi düşürüp 2. el gtx 670 almaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehester -- 5 Temmuz 2015; 16:47:19 >
  • bende fx6300 ve hd7950 var.700 watt 80+ bronze güç kaynağımla en ufak sıkıntı yaşamadım.güç kaynağını yüksek alın.her kart yükselttiğinizde power ı da değiştirmeniz gerekmesin.kafanız rahat olsun.
  • Saolun tesekkurler bu bilgiler icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemde everest marka...
    Everest 600watt yazar 400watt verir.

Sizin Ferrariniz var ve tüplü kullanıyorsunuz ha ?

500 600 arası gerçek güç kaynağı temiz ve garantili olacaktır.Corsair VS550 kullanıyorum sessiz ve gerçek gücünü veriyor sizede tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 7 Temmuz 2015; 6:02:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün 2. el gtx 670 aldım taktım ama bir türlü görüntü alamadım ekran kartı görünürde çalışmasında bi sıkıntı yok ancak moniitöre görüntü gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehester

bugün 2. el gtx 670 aldım taktım ama bir türlü görüntü alamadım ekran kartı görünürde çalışmasında bi sıkıntı yok ancak moniitöre görüntü gelmiyor

%50 bozuk kart itelemişler.
    bios ekranı falan hiçbişi gelmiyormu
  • diğer çıkışlardan dvi,vga,hdmi vs.hangileri varsa onlardan görüntü almayı deneyin.hiçbirinde de görüntü yoksa sıkıntı var.
  • arkadaşlar saolun cevaplar için kart gelmeden önce temiz olsun diye kasa işlemcinin termal macununu değiştirmiştim işlemciyi tam takamamışım sogutucuyu çıkarınca altına yapışmış temizledim taktım şuan çalışıyor ekran kartı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.