Şimdi Ara

Fx-6300 - Rx 570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu hafta artık emektar HD 7870 XT'mi emekliye ayırıp Sapphire'ın Pulse Rx 570 modelini almayı düşünüyorum fakat işlemcim fx 6300. Overclock ile 4.5 Ghz'de kullanıyorum. Anakartım Asus m5a97 rv2.0 , 8 GB Ram ve 600 W Psu'ya sahibim. Acaba Rx 570 ile aşırı bir darboğaz durumu oluşur mu ? Özellikle Assassin's Creed Oddysey gibi işlemci canavarı oyunlarda 20-30 fps almaktan korkuyorum açıkçası.

• Sene 2019 olacak ha celeron ha fx 6300
  • İster 144 Hz al, yine de bir RTX değil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx 6300 e rx 580 alıp taktım ve oyunlarda yeterli performans alamıyorum işlemiciden dolayı..odyssey mesala sürekli oyundan atıyor.bazen 10 dkda bazen yarım saatte ama mutlaka atıyor.gta 5'te de benzer sorun var.Sorunun cpu-gpu uyumsuzluğu olduğunu düşünüyorum.sanki işlemci sürekli ekran kartını dizginliyor ve fps kaybı-düzensizliği olusuyor..ben en yakın zamanda cpu değişikliğine gidicem.demem o ki ekran kartı değiştirecekseniz bence işlemciyi de değiştirmekte fayda var.
  • stranger86 kullanıcısına yanıt
    Oyundan atması psu yetersizliğinden olabilir. Darboğazdan olduğunu sanmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir süre fx 6300 + rx 470 kullandım darboğaz yaşanıyor fakat 20-30 fpslere düşeceğini sanmıyorum , AC oynamadım hiç ama örnek olarak BF1 de resolution scale bir miktar attırıp GPU kullanımını %90ların üzerine çıkartıp 60fpslerde rahat oynamıştım aynı şekilde GTA V'de sıkıntısız oynadım.
    RX 470 şu anda piyasadaki en FP ekran kartı , bence alın ileride de CPU upgrade yaparsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.