Merhaba, Teknobiyotikten fx 6300 ve Asrock 990FX Extreme3 anakartını alacağım ve sorunsuz bios updatesiz çalışırmı merak ediyorum çalışmazsa başka işlemciyle bios update yapmam mümkün değil.
çalışır tabiki :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Rothsystem
Merhaba, Teknobiyotikten fx 6300 ve Asrock 990FX Extreme3 anakartını alacağım ve sorunsuz bios updatesiz çalışırmı merak ediyorum çalışmazsa başka işlemciyle bios update yapmam mümkün değil.
almak istediğiniz anakart için bios versiyonu 1.40 olmalı işlemci listesinde anakartınız sitesinde yazar şuan için en son versiyon 1.50 genelde anakartların üstünde yazar hangi bios yüklü olduğu teknobiyoyik mail atın onlar size yardımcı olurlar olmadı updete edip yollarlar
bazı anakartlar usb üzerinden bios güncellemesi yapılabilir
cdye yükleyipte update yaparımda benim korkum simdi desteklemezse ekran falan gelmez hiçbirşey yapamam yani. Destek talebi gönderdim teknobiyotiğe bakalım ne cevap verecekler.
İNVENTUS tan al,bios olayınıda söyle telefon ve mail ile.anında hallederler.
inventusta 30 lira pahalıya geliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Rothsystem
X8 yeni nesil direk çalıştı bios update etmedim. Eğer almadıysanız rica edin güncelleyip göndersinler...