Şimdi Ara

Fx 6600 ile Divx İzleyemiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neredeyse tüm codec lari denedim fakat olmuyor nvida 78 driver yüklü ondan olabilirmi ne olur yardım

• çok garip. ama olayın ekran kartıyla bi ilgisi olduğunu düşünüyorum
  • izleyememen normal değil ekran kartından olabilirmi bilmiyorum vlc player demediysen bir dene istersen birde sadece divx mi izleyemiyorsun yoksa diğer formatlarıda izleyemiyormusun.
  • hiçbir formatta izlyemiyorum açmıyor arkadaşımın ekran kartını taktım açtı (fx 5500) amaa bende niye açmıyor çözemedim oyunlarda filan hiçbir problem yok
  • DivX işlemci ister.Ekran kartı istemez.Real Player in son sürümünü indir ve yukle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 9 Ekim 2005, 19:51:31 >
  • Arkadaşlara katılıyorum.32 Mb'lık dandik bir ekran kartı bile sorunsuz gösterebildikten sonra,senin hiç problem yaşamaman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

DivX işlemci ister.Ekran kartı istemez.Real Player in son sürümünü indir ve yukle.

divx in real player ile ilgisi varmı ki? bende yüklü değil her codecle sıkıştırılmış filmi izliyorum. üztelik çok sade codec kullanıyorum.genelde divx birçok codecin yüklenmesindende sorun çıkarır. denemişsinizdir büyük ihtimal sistemdedki tüm codecleri kaldırın ve sistemi yeniden başlatın. ondan sonra sadece bir tür codec paketi yükleryin. decopa, kazaalite codec paketi, divx total pack gibi.......sadece biri yeterli olur.tahminim sorununuz düzelir.
  • Hiçbir codec yüklemesen bile real player quick time dosyaları,cep telefonu medyası,divx formatlarını gösterir.Denemeden bilemezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.