Şimdi Ara

FX 8300 İçin Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FX 8300 bilindiği üzere 3.3 Ghz ben buna küçük bir overclock ile 3.5Ghz'e çıkartmak istiyorum. 3.5 Ghz için stock fan yeterli olacakmıdır ? Olmayacaksa yapmayacağım. Voltaj vermeden 3.5 Ghz'e çıkartabilirim diye düşünüyorum. Sizin de fikriniz almak istedim.

Anakart: ASUS M5A97 LE R2.0

• Stok fan yeterli gelir sadece biosdan çarpanı arttır yeter voltaj vermene gerek yok.
  • Tesekkurler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stok fanda ses yapar yav bece fanı değiştir tabi rahatsız olmayacaksan sinek vızıltısı gibi ses yapıyor imansız fan amd nin stok fanlarını hiç beğenmiyorum
  • Rootin kullanıcısına yanıt
    Önereceğin bir fan var mı ? ilerde alabilirim. mümkünse pahalı olmasın
  • vallaha şuan piyasanın ve döviz kurunu göz önünde bulundurarak size önereceğim ve tavsiye edeceğim güzel ve sorunsuz işlemci soğutucu 80 tl 100 tl arası hani alırsanızda sakın marka ve şatafatına aldanmayarak bir ürün alın sadece direk kontak olan 3 yada 4 ısı borulu olan ürünlere yönelin ben 80 tl lik termaltake in 3 ısı borulu ürününü almıştım çok iyi sonuçlar verdi ve dbi si de çok düşük çıktı
  • fantastik34 kullanıcısına yanıt
    stokfan yeterli olur işlencin takoz değilse stok voltajin altinda çarpan artirarak denek şanliysan daha az voltajda 4ghzde bile kullanabilirsin ama şanliysan voltaj 1.3v üstü istersen stok fan yetmeyebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    11 yıl önce açıldı
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.