Şimdi Ara

Fx 8300 nasıl ve ona uygun anakart önerirmisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben vatan bilgisayarda işlemci bakarken fx8300 işlemciyi gördüm sizce nasıldır? Bide 8320 den farkı ne baktığımda sadece 0.2 ghz fark var başka farklar varsa söylermisiniz.

• 8300 3.3 ghz mi?8320 3.5 ghz olmalı ancak bu hızlar turbo ile biraz daha yukarı çıkıyor.başka da fark yok sadece ghz.
  • Bütçene uyarsa 100 tl fark ile i5 4460 alman daha iyi olur
  • Amd stock fanı zaten aşırı gürültülü o işlemcinin yanına 150-160 tl verip güzel bi soğutma almak zorunda kalabilirsin.Bütçeni biraz arttırıp intel almanı öneririm.Fx serisi kullanıp memnun olanda var fx serisi alıp maddi zarar edip intele dönende var.Ben çok zarar edip dönenler kervanındayım.Amd ısınıyor diyeceğim millet şimdi gülecek ama amd 65 derece civarında aptallaşıyordu en azından benim ki ama intel 70 derecede bile banamısın demiyor haberin olsun.Bununda göz önünde bulundur alırken.
  • bizzlerulez B kullanıcısına yanıt
    83xx serisinde ne kadar yükselirsen voltaj dayanımı o kadar artıyo yani 8350 kadar 8320 oc olmaz 8320 kadar 8300 oc olmaz
  • Evil_Miyu kullanıcısına yanıt
    2 yıldır fx 6300 kulanıyorum 50 derece görmedim daha hiç bi sıkıntı yok sogutucu cooler master hyper 103 sende stok fanmı vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ready2Craft -- 28 Temmuz 2015; 11:53:09 >
  • İlk aldığımda evo 212 ile aldım ona rağmen ısınmaya devam edince h100i aldım.Şimdi intele geçtim işlemciyide garantiye verdim belkide benim işlemcide sorun vardı bilemem ama odam çok sıcak benim belkide ondan kaynaklanıyor.Bu ara işlemcim fx 8350 di.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evil_Miyu kullanıcısına yanıt
    Oda sıcaklıgından kaynaklanabilir benım oda ferah bir yer bide işlemcim alt modelmiş senınki 8 çekirdek oyüzden de olabilir :)
  • yardımınız için teşekkürler zaten benim eski sistemde işlemci fanı almıştım güzel bir tane onu kullancam.
  • i5 lere bak derim guzel bitane al oyun konusunda farki gorursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 side base clock 2 side h110 montajlı degerler bunlar sıcaklık olarak amd nin kötü oldugunu söliyemem ama tek çekirdek performansında intelin 22nm yeni mimarisininde verdigi güçle ezip geçer ama dedigim gibi tek çekirdek performansı
     Fx 8300 nasıl ve ona uygun anakart önerirmisiniz. Fx 8300 nasıl ve ona uygun anakart önerirmisiniz.

• wolwes kullanıcısına yanıt
    13 derece cpu nedir arkdaşım :D
  • H110 bu öle diger sogutuculara benzemez

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.