Şimdi Ara

Fx 8350 den İ5 8600K ya Tokat - Witcher 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olmamış ama yinede emeğe saygı hocamız uğraş vermiş

+rep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir onceki islemcim fx 8350 idi. Resmen gozlerim kaniyarak okudum yorumu. Amd den soğuttu o Islemci beni. Allah askina bana o Islemciyi ovme. 8600k dedigin islemci 1080ti ye bana misin demiyor. Sen kalkmis ne ile kiyasliyorsun.

• Fx bir işlemci daha önce muadili intel i bir oyunda geride bırakmıştı ? Bilin bakalım hangi oyun ?
    Bakın aynı fiyat segmentinde demiyorum. Muadili karşılaştırıldığı işlemci.

Oyunların intel e yönelik bir tasarımının olduğu çok açık. Fx lerin kapasitelerinin tam kullanılamadığı ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

belki benim söyleyeceklerim çoğu kişiyi ilgilendirmeyecek 2k'dan bahsedeceğim için ama 1080p'den de bahsedeyim biraz.

witcher 3 1080p'de işlemci ister 8350 4 ghz ile filan oynayamazsınız takılır ama ben 8320 işlemcimi 4.4 ghz yaptığımda bir sorun olmamıştı.abartı kart isteyen bir oyun olduğu için 8320'ye 1080 takılır mı bu oyunda takabilirsiniz.yani hem işlemci bir miktar ister hem de kart ver Allah'ım ver şeklindedir bu oyun.ben 1060 ile oynadım hairworks açmazsanız ultra oynanır da tad vermez high gayet güzel oynanır

2k'da ise witcher 3 1080 ti ile dalga geçen bir oyundur 60 fps'ye düşersiniz son ayarda ve 75 80 fps oynarsınız.işlemci konusunda 2k seçici değildir ki bu oyun zaten abartı güçlü işlemci istemiyor 2k'da 4 ghz 8350 ile de oynayabilisiniz.

bf1 denmiş

1080p'de 8320 4.4 ghz ve 1060 ile oyunu %80 işlemci kullanımı ki max oynayabilirsiniz ultra oynanır 1060 ile.bu oyunu sırf fx ile oynanmaz diyorlar diye aldım pek oynamadım bf3 oynarım ben normalde.

2k'da ise şöyle bir kıyaslama yapalım:

8600k 4.1 ghz 1060 gaming x plus yani 9000 ram 2k ultra

https://www.youtube.com/watch?v=GWLxZSQ1dyY

ben video göstermiyorum 8320 4.4 ghz 1060 düz gaming x ama 9000 yaptım ramlerini 2k ultra

ne fark var video çektiği için bir miktar fps'si düşmüş arkadaşın 60 fps ve işlemci çekirdekler komple %97 vuruyor.

bende ise 65 fps veriyor video çekmediğim için ve işlemci en fazla %87 oldu.ne kadar beğenmeseniz de bu işlemci 8 çekirdek ve bugüne kadar oyunlar bunu kullanamadıysa onların sorunudur.ben bu işlemciyi çıkarıp 8700k bile alsam ki 3168 liraydı haftasonu hb indiriminde.2k'da hiçbir şey değişmeyecekti özellikle bu ekran kartı varken.fx bir yere kadar kart kaldırır.1080p'de tutar fx ile 8600k'yı 1080 ti ile kıyaslarsanız tabi ki çöp olur.benim 1080 ti işi de yalan olduğu için 1060'a göre gayet güzel bu işlemci 2k da olunca.işlemci değiştirmek istemiyorsanız 2k monitör alın 1080 ti bile kesmesin öyle de bir durum var o yüzden hiçbir şey almamaya kadar verdim.

zaten mevzu 2k-4k olduğunda burada konuşulan çoğu şey boşa çıkıyor... bütün kavga 1080p üstüne dönüyor burada.

• Crystal Prox kullanıcısına yanıt
    1700 güzel işlemci yeni alacak olsam düşünürüm güle güle kullan
    bende i5 6402p + h110 anakart +rx 470 e.kartı var uygun yollu dizdik bir tane şu ana kadar üzmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baxa

Kardes kusura bakmada elindeki islemciyi en koyu amd fanboyu bile savunmaz.Fx serisi cop seri.

birşeyin fanı falan olduğumuz yok elimizden geldiğince doğruları anlatıyoruz aşağıdaki linkini attığım şahıs mesala intel yalakalığı yapıyor. ne güzel yap paintten at resimleri güzel algı operasyonu.

https://www.youtube.com/watch?v=e7Xql--ntgw

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Iyi de yanlis yapiyorsun. ben ikisinide kullandim. Witcher3 e fx 8350 de basladim 8600k da bitirdim. 50 kez fps drop yiyordum gtx 1070 ile. Kiyaslanabilecek islemci degil ikisi.

• katharsis1537 kullanıcısına yanıt
    Burada benim kart fps drop yemiyor ortalıkda gtx 1070 ler 970 ler yokken abuk subuk testler vardı insanlara yalan yanlış bilgiler verildi buradan biri çıkıp gtx 1050 si i3 4xx serisi i5 4xxx serisile bir test atsın aynı ayarlarla daha net herkez anyayı konyayı görecektir saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.