Şimdi Ara

FX 8350 Overclock Ayarlarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Çok sağlıklı değil dediğiniz gibi.

O.c ile ilgili kısımların hepsi manuelde dimi ram haricinde?

Öyleydi. Yani manueldeydi. Şuan ayarları defaulta çektim. Biraz daha araştırma yapmaya devam ediyorum. Bu dalgalanma sebepleri ile ilgili.Ben 1.4 yazıp da 1.2 voltaj verecekse stabiliteyi tutturamayız bu şekilde.
  • 8320 olsa ne kadar oc yapabiliyorsanız kar derdim ama zaten 4 ghz.voltaj ayarını auto yapın daha önce resimde gösterdiğiniz gibi tekrar bakın voltajlara boşta ve prime95'te.şuraya getirecem diyelim Auto'da 1.38v veriyor ve düşmüyor.bu voltajda olabilecek hızı deneyin 4.4 olmazsa 4.3 4.2 deneyin stok çalışacağına o şekilde çalışsın yani voltaj vermeden çıktığı kadar çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Teach -- 8 Şubat 2015; 23:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

8320 olsa ne kadar oc yapabiliyorsanız kar derdim ama zaten 4 ghz.voltaj ayarını auto yapın daha önce resimde gösterdiğiniz gibi tekrar bakın voltajlara boşta ve prime95'te.şuraya getirecem diyelim Auto'da 1.38v veriyor ve düşmüyor.bu voltajda olabilecek hızı deneyin 4.4 olmazsa 4.3 4.2 deneyin stok çalışacağına o şekilde çalışsın yani voltaj vermeden çıktığı kadar çıkarın.

Asus optimal menüsünü kullandım ve kendi yaptığı overclock ayarlarına bak.

FX 8350 Overclock Ayarlarım FX 8350 Overclock Ayarlarım

• Dalgalanma olması LLC kullanmandan oluyor llc voltajı cpu yüküne gore anlık olarak arttırıp indirebilir o yüzden daha stabil oc istiyorsan bence LLC'yi kapatip voltaj aralığını kendin bul en güzeli ve en serin OC o şekilde yaparsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeAr

Dalgalanma olması LLC kullanmandan oluyor llc voltajı cpu yüküne gore anlık olarak arttırıp indirebilir o yüzden daha stabil oc istiyorsan bence LLC'yi kapatip voltaj aralığını kendin bul en güzeli ve en serin OC o şekilde yaparsin.

Kapatma ayarı Auto mı oluyor yoksa Regular mı seçilmeli. 0 yazan. Hani 1.5'e kadar yolu var diyorlar ya voltaj vermenin. Ben 1.45 versem doğrudan zararı dokunur mu bunun.
  • Bu arada ayarları sıfırlayınca o senin bahsettiğin HT Link Speed 2600 gösteriyor. Akşam eve geçince denemeler yaparım yine.
  •  FX 8350 Overclock Ayarlarım
  • Benim eski canavar Bir bak biraz bilgi verir sanahttp://forum.donanimhaber.com/m_91086170/key_990fxa+ud5/tm.htm
  • @BeAr, Akşam eve geçtiğimde tekrar deneme yapacam. O ayarı kapatmamıştım yanlış hatırlamıyorsam.

@Jeezy, Baktım konuya ama o.c den çok sistem hakkında tanıtım yapmışsın. Bana pek faydası dokunmadı. Varsa yönlendireceğin bir yer, şurası olmamış burası olmuş diyeceğin bir yer, dinleyebilirim. Çünkü voltaj sorunu var onu çözmeye çalışıyoruz.
  • Anladim fakat benim degerlerle denersen daha aydinlatici olur.Mesela NB ve HT hizin ne?Ben yazimdada belirttim NB ve HT 2.0 da olunca stabil oluyor.Ayrica voltaji hangi hiz icin deniyorsun suan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • digi power kısmına bak demiştim orada da ayarlar var.sağda LLC'nin açılımı var regular %0 demekmiş bu yüzden disabled diye bir ayar olmayabilir.capability yazan ayarları 130 140 yapıyorlarmış ve cpu voltajla oynayabileceğin ayar var.

FX 8350 Overclock Ayarlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeAr

FX 8350 Overclock Ayarlarım

Böyle bir ayar bulamadım ben. Galiba LLC'de Regular seçersem işlem yapmaz belki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.