Şimdi Ara

FX 9590 aldım sizce iyimidir- DEĞİŞİM olur mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam açikcasi anakartı ordaki elemanlara guvenmektense sizden ögrenip alacağım 2400 mhz ram var. Ona uygun anakart arıyorum. F/p ürunu onerebilirmisiniz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager90

arkadaşlar dün FX-9590 aldım ordaki adamın övdü iyiidr falan dedik 4.7 ghz su soğutmalı falan. Fakat İ5 6600k ondan daha ucuz . Pakedi hiç açmadım güvenlik bandı hala yapışık. Acaba yarın gitsem değişim olur mu. Üstüne ram falan da alırım para ekleyerek bile .Yeterki değiştirsinler. Sizce Vatan değişim yapar mı ? :/ Tüketici hakkı diye birşey var. Daha 2 gün olmadı. Dış koliye çizik bile değmedi

Değiştirirler mecbur benim 2 3 kez sorunlu ürün veya sifir olunca sen kara listedesin değişim olmaz vs dediler tüketici hakem heyetine verdim.

• Degistilerde 2400 mhz lik anakart arıyorum simdi

• FX-9590 alarak hata etmişsin. İ5-6600K al.

• UberJager90 U kullanıcısına yanıt
    2133 destekleyen bir anakarttada 2400mhzlik ram çalışır sadece çalışma frekansı 2133 olur

Aklınızda bu ram bu anakartta çalışmaz diye bir soru var ise o konuda sorununuz olmaz.
  • HoolyCrap H kullanıcısına yanıt
    Degistirdim zaten

• Beyler yardimin8z icin cok tesekkurler Konu Kilit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Fx islemciler ne zaman cop oldu?suan hala pentom kullananlar var?ya siz cok zenginsiniz yada bu ulkede sizin disinizda herkes fakir para kolay kazanilmiyor bunu siz bilmiyorsunuz belki ama durum iyi olmayanlar bilir biz mantikli olandan bahsettik oyunu encode eden gpu dur cpu degil islemciye 1000 tl vercegine fx8300 alir artan 500tlyede gtx 970 yerine 980 alirdi arkadas ve cw derdi fps az alma derdi olmazdi bu arada oyununa gore 9590 6600k gecti yerler var iyice arastirip ole yazin ve yorumumu iyi okuyun arkadasa 6600k 9590 gore daha tercih edilebilir dedim cunku daha az elektrik harciyor ve guncel ddr4 ramlerle kullanabilir dedim.oyunda onemli olan faktor gpu dur dusunun 3000liralik 5960x takmisin gtx210 acep kac fps alirsin gta5 de ;) acarmi oyunu bi dene istersen yada g3258 islemciye 980ti tak bak bakem nasil catir catir oyun oynuyosun technopad titanx bile takmis gerisini sen anla artik

1000 lira nerden çıktı?650 liraya mis gibi i5 6400 var.Fx işlemciler sıfır olarak çöp evet.Özellikle oyun için.2-3 sene önce alanlara bir şey diyemem veya ikinci el alanlara.Çok daha iyi alternatifler varken niye kötü fx serisini tercih etsin millet?Bana zengin diyen adam 4790ksını 5 ghz e çıkarmış.Bir de pentom var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 2 Ocak 2016; 17:52:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.