Şimdi Ara

FX 9590 aldım sizce iyimidir- DEĞİŞİM olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün FX-9590 aldım ordaki adamın övdü iyiidr falan dedik 4.7 ghz su soğutmalı falan. Fakat İ5 6600k ondan daha ucuz . Pakedi hiç açmadım güvenlik bandı hala yapışık. Acaba yarın gitsem değişim olur mu. Üstüne ram falan da alırım para ekleyerek bile .Yeterki değiştirsinler. Sizce Vatan değişim yapar mı ? :/ Tüketici hakkı diye birşey var. Daha 2 gün olmadı. Dış koliye çizik bile değmedi

• Pc toplama amacınız nedir?Oyun için mi?
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    evet aklımda 6600k onu uygun bir anakart ve gtx 970 yada R9 390 alaccağım
  • Vatan Bilgisayardan değişim yapan yok mu hiç :/
  • Yarına bırakma bugünden gitme şansın varsa git ne kadar erken gitsen okadar iyidir. Büyük ihtimalle sorun çıkarmayacaklardır.
  • Vatan bilgisayar çalışanlarinin çoğu doğru düzgün birsey bilmiyor hocam. 6600K ile değiştirin vakit geçmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UberJager90 U kullanıcısına yanıt
    Telefonla arayın gitmeden önce.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • değişim yaparlar sıkıntısız. sadece para iadesi yapmıyorlar.
    ben 5 mt aldığım kabloyu çalıştıramayınca götürdüm değerinde başka bişey aldım.
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    ilgilendiğiniz için çok teşekkürler arıyorum
  • mavzerturk M kullanıcısına yanıt
    inşallah değiştirirsem haberdar edeceğim sizi çok teşekkürler içime su serptiniz. okadar 960 saydık bide bi işe yaramazsa ölürdüm herhalde
  • R9 390 kullanicaksan 9590 al gtx 970 kullanicaksan i5 6600k al.
    Ben olsam 9590 yerine fx8100 alir sivi sogutma vercen paraya ekran kartina yada ram yatirirdim.ve 9590 voltaj delisi r9 390 ve 9590 islemci en az 750watt kaliteli power lazim cunku 240watt yakin islemci harciycak r9 390da 330watt harcir diger bilesenlerle en az 750 cf olurda ilerde yaparsan 1200watt power gerekir oda cok para bu arada ram 16gb tut suan bazi oyunlar 8gb ram istemeye basladi bile amac oyunsa amd gundelik nette felan video render yapcam dersen intel ddr4 ram renderda bayagi fark etttiriyor.ama oyun pc topluyorsan islemci amd ekran kartina artan parayi yatirirsin en iyi parca oyunda ekran karti olmali.buâdyẻni teknoloji 6600k + gtx 970 agir basiyor ddr4 ram olsun +pci 3.0 destek olsun ve daha az elektrik harciyor secim senin

• UberJager90 U kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• Arkadaslar parcayı degistirdim hic aorun cikmadi. 6600k + 8gb ram aldım. Buna gtx 970 gidermi ne dersiniz. Coil whine falandan korkuyorum alternatif ne alinabilir sizce? R9 390 gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: UberJager90

Arkadaslar parcayı degistirdim hic aorun cikmadi. 6600k + 8gb ram aldım. Buna gtx 970 gidermi ne dersiniz. Coil whine falandan korkuyorum alternatif ne alinabilir sizce? R9 390 gibi

Kesinlikle 390 almalısınız.

970 alınacak bir kart değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar parcayı degistirdim hic aorun cikmadi. 6600k + 8gb ram aldım. Buna gtx 970 gidermi ne dersiniz. Coil whine falandan korkuyorum alternatif ne alinabilir sizce? R9 390 gibi

Anakartı ne yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

R9 390 kullanicaksan 9590 al gtx 970 kullanicaksan i5 6600k al.
    Ben olsam 9590 yerine fx8100 alir sivi sogutma vercen paraya ekran kartina yada ram yatirirdim.ve 9590 voltaj delisi r9 390 ve 9590 islemci en az 750watt kaliteli power lazim cunku 240watt yakin islemci harciycak r9 390da 330watt harcir diger bilesenlerle en az 750 cf olurda ilerde yaparsan 1200watt power gerekir oda cok para bu arada ram 16gb tut suan bazi oyunlar 8gb ram istemeye basladi bile amac oyunsa amd gundelik nette felan video render yapcam dersen intel ddr4 ram renderda bayagi fark etttiriyor.ama oyun pc topluyorsan islemci amd ekran kartina artan parayi yatirirsin en iyi parca oyunda ekran karti olmali.buâdyẻni teknoloji 6600k + gtx 970 agir basiyor ddr4 ram olsun +pci 3.0 destek olsun ve daha az elektrik harciyor secim senin

Amd zayıf tek çekirdek performansıyla nasıl oyun için alınacak bir işlemci oluyor?Tek çekirdek performansının önemi hiç bir zaman bitmeyecek.Oyun için çöp fx almaktansa i5 almak daha mantıklı.

• O işlemci çöpün önde gideni. Amd kendisi bile kullanmıyordur o işlemciyi.
  • 6600k ile degistiridm cok sukur

• Fx islemciler ne zaman cop oldu?suan hala pentom kullananlar var?ya siz cok zenginsiniz yada bu ulkede sizin disinizda herkes fakir para kolay kazanilmiyor bunu siz bilmiyorsunuz belki ama durum iyi olmayanlar bilir biz mantikli olandan bahsettik oyunu encode eden gpu dur cpu degil islemciye 1000 tl vercegine fx8300 alir artan 500tlyede gtx 970 yerine 980 alirdi arkadas ve cw derdi fps az alma derdi olmazdi bu arada oyununa gore 9590 6600k gecti yerler var iyice arastirip ole yazin ve yorumumu iyi okuyun arkadasa 6600k 9590 gore daha tercih edilebilir dedim cunku daha az elektrik harciyor ve guncel ddr4 ramlerle kullanabilir dedim.oyunda onemli olan faktor gpu dur dusunun 3000liralik 5960x takmisin gtx210 acep kac fps alirsin gta5 de ;) acarmi oyunu bi dene istersen yada g3258 islemciye 980ti tak bak bakem nasil catir catir oyun oynuyosun technopad titanx bile takmis gerisini sen anla artik

• quote:

6600k ile degistiridm cok sukur

Anakart?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.