< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bu sistem alınır mı yoksa 9800x3d rtx5000 serisi beklemeli miyim?
-
-
Alın geçin .9700X bile 13000 tl küsur bantlarında iken ,9800X3D ye kimbilir ne fiat çekecekler.
Zaten o e.kartına, 7800X3D, fazla bile gelir.
Anakart dehşet bi şey.
Ramlerde 6000 mhz yi geçmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 21 Ekim 2024; 15:46:18 > -
Anladım hocam teşekkür ederim. Tek soru işareti anakarta bu kadar para gömülür mü kısmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınabilir 9800x3d yi 7800x3d den çok daha ucuz a veya aynı paraya vermezler. Ekran kartı güzel çipset ama gigabyte ın eagle modelleri biraz anakarttada, ekran kartında da zayıftır. Kalite soğutma açısından. Aynı markanın farklı modeline veya farklı markalara bakılabilir.
Bekleyin diyecem ama 9800x3d ve 5000 serisinden iyi bir kart, bütçenizi 75k yı aşar zorlar. Üstüne koyacak param var, diğer şeyleri de rahatlıkla alırım diyorsanız bekleyin. Piyasanın ne olacağı da tabi önemli o zamanda.
-
Hocam teşekkür ederim yorumunuz için. Ekran kartı öneriniz ne olur peki bu modelde. Galax’dan çok memnunlar ama ben marka olarak çok duymadığım için yanaşamadım
Rica ederim bu arada galax ı tam adamına sordunuz kendi kullandığım sistemde galax 4070 super var aynı model ti olmayan model sadece. Memnunum genelde de tavsiye ediyorum. Isınma sorunu yok sessiz , rgb si güzel yanıyor.
Gigabyte ın o modelinden daha uygun fiyat hatta. Ama gigabyte kötü bir marka değil tabi o modeli çok iyi değil biraz düşük model.. Galax dışarda daha duyulmuş kullanılan marka bizim ülkeye göre .
https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4070-ti-super-ex-gamer-1-click-oc-v2-47uzm6md7jdl-256-bit-gddr6x-16-gb-fiyati,742889811.html
-
Tekrardan size çok teşekkür ediyorum. Galax alacağım hatta zorlayabilirsem ti super yerine 4080 e bakmak istiyorum bakalım. :)
Bütçenize göre alabildiğiniz en iyi kartı alın sonra 5000 sersi çıktığında zaten daha uyguna iyi bir kart aldım dersiniz pişmanlık olmaz. Mesela çıkacak 5080 bu kartlardan güçlü olsa da daha ucuza gelmeyecek. Bütçe olmadımı yine alamayacaksınız.
4070 ti super ve 4080 sizi üzmez 16 gb kartlar bunlar. Ama yine de "beklerim bütçe daha iyi ayarlarım" diyorsanız biz engel olmayalım kararınızı kendiniz verin yine de. Kolay gelsin...
Bu arada anakart için iyimi demişsiniz asrock un iyi anakartı dır o pro rs modeli. Onunla birlikte şu asus rog strix de iyidir. İkisinden biri tercih edilebilir. Asus ta 9.186 TL
www.akakce.comJust a moment...https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-rog-strix-b650-a-gaming-wifi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,66172543.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X