Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 FX Audio TUBE-01 /// LAMBALI PREAMFİ - 170 tl. // SIFIR KUTULU Satın Al 14 Mart 2018 09:34 1 1 FX Audio TUBE-01 /// LAMBALI PREAMFİ - 170 tl. // SIFIR KUTULU FX Audio TUBE-01 -Cihaz sıfır kutusunda adaptörü ve tüm içeriğiyle birliktedir.-Ben denemek için sıfır aldım ama "pikapta" fazla hoşuma gitmedi, tertemiz daha toz bile değmeden geri kutusunda koyup gönderiyorum.-Pikapta tavsiye etmem ama ortalama sistemlerde ciddi anlamda işe yarar bir cihaz. Mid ve tizleri çok belirgin şekilde parlatıyor. Forumda konu başlığı da var araştırabilirsiniz.-Lambaları kırmızı yanıyor, çok hoş bir görüntüsü var.Size: 100mm * 98mm * 32mmWeight: 350gChannel: 2Impedance: 600RModel: TUBE-01Frequency Response: 20HZ-20KHZSNR: 100DB output: 3000MVInput sensitivity: 300MV-2000MVTHD: 1000MV 0.1%Fiyat: 170tl.Tüm illere alıcı ödemeli olarak özenle paketleyip gönderebilirim. Ankara içi elden teslimat da olabilir.Birlikte aldığım altın kaplama uçlu "HAMA Pro Class" Rca kablo da 30 tl ayrıca satılıktır.- Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün VINTAGE PİKAP TAKIMI - Sony / Kenwood / - Amfi - Pikap - Hoparlör Sansui Ahşap Stereo Hoparlör - ÜCRETSİZ KARGO FİYAT DÜŞTÜ. BANG OLUFSEN BEOVOX S-30 B&O Vintage stereo hoparlör FX Audio TUBE-01 /// LAMBALI PREAMFİ - 170 tl. // SIFIR KUTULU