Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık ONKYO A-9030 stereo amfi - 900 TL Satın Al 12 Mart 2017 19:15 1 1 Satılık ONKYO A-9030 stereo amfi - 900 TL Amazon Almanya'dan aldığım ve 31.12.2016'da elime ulaşan Onkyo A-9030 stereo amfimi daha üst bir modele geçmek için satıyorum. Herhangi bir kar amacı gütmediğim için ürünü aldığım günün kuru üzerinden bana mal oluş fiyatına satıyorum. Fiyat 900 TL.Ayrıca kargoyu da ben karşılayacağım. Ürünün hiçbir sorunu yoktur. Kolisi, köpükleri, poşetleri vs duruyor yani orijinal paketi ile gelmiş olacak. Ürünün linki, teknik detaylarını ve fotolarını aşağıda görebilirsiniz. http://www.eu.onkyo.com/en/products/a-9030-85849.html65 W/Ch (8 ?, 1 kHz, 0.08% THD, 2 Channels Driven, IEC)Three-Stage Inverted Darlington CircuitryWRAT (Wide Range Amplifier Technology)Phase-Matching Bass BoostHigh-Current Low-Impedance DriveThick, Low-Impedance Bus Bar for Perfect Ground PotentialTwo 8,200 µF Capacitors Optimum Gain Volume ControlDirect Mode1.6 mm Full Flat ChassisAluminum Front PanelTone Control (Bass/Treble/Balance)5 Analog Audio Inputs and 1 OutputPhono Input (MM)Subwoofer Pre-OutSpeaker A/B DriveBanana Plug-Compatible Speaker PostsHeadphone JackRI (Remote Interactive) Remote ControlSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bahçelievler Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Asus Dual 3060 ti - 7000 TL garantili Satılık Rtx 3090, Rtx 3060 ti ve Rtx 3060 Satılık Asus RX580 8gb Satılık Zyxel NAS326 - 500 TL