Şimdi Ara

fx x6 6300 780 ti a darboğaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: typhlosion

Technopat'ın Youtube kanalındaki GTX 780Ti incelemesinde işlemci olarak A10 kullanmışlardı

Vay be

• Hacı 300 wat firizbiynen quad eselay yaptım 780 ti ayı. Benim 6300'e bi ovır gılok atmışım 7 ghz.
    -Okuduğun olaya benzeyen bir şeyler yazdım üstte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 liralık karta 280 liralık işlemci takmak nasıl bir zihniyet acaba.O kartı alan adam bi zahmet gitsin iyi bi işlemci alsın.
    Fx 6300 ü kötülemiyorum ama akıl var mantık var yani

• quote:

Orijinalden alıntı: twinfrozr

amd athlon ıı x2 250 işlemcisi var yanına ekran kartı önerisi isteyen bir adam gördüm. aynı yetkiliye benzer bir çocuk şunu yazmış:
    "Darboğaz yok panpa gtx 760 ı al gitsin" yazmış.

Bir ara "kanka" lafları vardı. Şimdi de "panpa" mı olmuş

Yeni nesil kötü geliyor, kötü

• O fiyatta bir kart alan adam sistemine fx6300 tarzında f/p ürünü bir işlemci koymaz. Bunun tartışması bile olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 27 Haziran 2014; 22:23:07 >
  • quote:

gezinirken gördüm fx x6 6300 ün yanına gtx 780ti , r9 290, gtx 780 gibi ekran kartları önermişler ve darboğaz yapmaz demişler. Doğrumudur bu? millet boşuna mı para veriyor 4. nesil i7 lere?

yalandır yanlış bilgi aktarıdır itibar etmeyiniz.

fx 6300 4500 mhz de olsa gâhi maximum şu 2 kartı kaldırır.
    gtx 760 660ti 670 şüpheli.
    r9 280 hd 7950
  • yalan yanlış değil gözümle gördüm 780 koyduklarını ve 780 ti a bile darboğaz yapmaz diyen teknepat üyelerini
  • quote:

yalan yanlış değil gözümle gördüm 780 koyduklarını ve 780 ti a bile darboğaz yapmaz diyen teknepat üyelerini

onlar çok biliyolar dünkü bebeler.
    salla onları.
    sen gel bana sor yada üst düzey kullnıcılara sorularını.
    benım gibi 20 kişi ismi veririm sana forumdan.
    onlarada sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

yalan yanlış değil gözümle gördüm 780 koyduklarını ve 780 ti a bile darboğaz yapmaz diyen teknepat üyelerini

onlar çok biliyolar dünkü bebeler.
    salla onları.
    sen gel bana sor yada üst düzey kullnıcılara sorularını.
    benım gibi 20 kişi ismi veririm sana forumdan.
    onlarada sorabilirsin

Sorum yok sadece mümkün müdür diye konu açtım DH'yi 2 seneden beri takip ediyorum yeni değilim . eski hesabımdan sıkıldım yeni hesap açtım sadece:)

• Bi akıllı senmisim derler adama.

• FX6300 işlemcisinin en üst sınırı GTX760 ve R9 280 dir.
  • Ha ferrariye tüp taktirmissin ha 780ti sisteme 6300 bir farki yok. Davul bile dengi dengine. Gpu 2000tl,cpu 250tl. Mantikli mi?

Bu arada belirtmek isterim fx6300 kötü degil, 780ti cok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabancı forumlarda da darboğaz yapar diyorlar.
  • Tabiki darboğaz yapar tamam kendi fiyat aralığında ve f/p anlamında en iyi işlemcilerden birisi ama bu kadar da değil bu işlemciyi alıp 500-600 liralık işlemcilerin yaptığı şeyleri yapmasını beklemeyin
  • 1 yıldır fx6300 kullanıyorum. Çok memnunum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Her oyunu rahatlıkla oynuyorum. Fiyatına göre çok güzel bir işlemcidir. Dikkat! Fiyatına göre!

Bu işlemciden bi i5 4670k yada i7 4770k performansı beklemek elbette saçma olur. Bu işlemciye maximum gtx760 yada r9 280 takarsınız. Daha üst kartlara çıktıkça işlemciyide yükseltmek gerekir.

Kimse ferrariye şahin motoru takmaz

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom Assassin -- 28 Haziran 2014; 0:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

gezinirken gördüm fx x6 6300 ün yanına gtx 780ti , r9 290, gtx 780 gibi ekran kartları önermişler ve darboğaz yapmaz demişler. Doğrumudur bu? millet boşuna mı para veriyor 4. nesil i7 lere?

yav he he de geç hiç yapmazmı fx8320 gider anca o kartlara amd tarafında, fx6300 e r9 290 gtx780ti nedir aynen dediğin gibi millet malmı o zaman 2bin liralık sistemde alsın bi fx6300 yanına dayasın gtx780 i

Amd tarafında 8320

Intel tarafında i3 yapmaz mı yani?

Ayrıca illa i5 yapmaz diye bir şey yok i5 2300 çok rahat yapar

tamamda i5 2300 çıktığı zaman 2011 in başıydı ve o zamanlarda tüm kartlara yetiyodu bu işlemci ama bizim bahsettiğimiz kart 2014 ün en son model kartlarından bi zahmet i5 2300 beslemesin gtx780ti r9 290 ları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

yav he he de geç hiç yapmazmı fx8320 gider anca o kartlara amd tarafında, fx6300 e r9 290 gtx780ti nedir aynen dediğin gibi millet malmı o zaman 2bin liralık sistemde alsın bi fx6300 yanına dayasın gtx780 i

Amd tarafında 8320

Intel tarafında i3 yapmaz mı yani?

Ayrıca illa i5 yapmaz diye bir şey yok i5 2300 çok rahat yapar

tamamda i5 2300 çıktığı zaman 2011 in başıydı ve o zamanlarda tüm kartlara yetiyodu bu işlemci ama bizim bahsettiğimiz kart 2014 ün en son model kartlarından bi zahmet i5 2300 beslemesin gtx780ti r9 290 ları

ama günümüz ucuz i5 lerinden i5 4440 çok rahat besleyebilir gtx780 i

• Elsa kullanıcısına yanıt
    quote:

Technopat'ın Youtube kanalındaki GTX 780Ti incelemesinde işlemci olarak A10 kullanmışlardı

Paslanma değil, oksitlenme yada krozyon..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamTeli -- 28 Haziran 2014; 1:05:49 >

• quote:

quote:

780 Ti gibi bir karta AMD işlemci gitmez. Zaten, 6 çekirdekten fazlasını kullanan oyun nerdeyse olmadığı için(hatta birçoğu hala 4 çekirdek kullanıyor), 6300-8320 arasında pek bir fark göremeyiz.

quote:

Orijinalden alıntı: Raven~

Darboğaz yapar ama evet i7 'ye boşuna para veriyorlar oyun için orası doğru.

i5 yeterli olsa da, i7'ye boşuna demek doğru değil. Crysis 3'te şöyle bir denemem olmuştu.

Absürt bir sahne olduğu için fps düşük, ama fark açısından fikir verir:

quote:

1.1 yamalı, 1024x768, noAA, very high 16x af olarak, şu sahnede beklerken(kuleden roket de yağıyor arada):

fx x6 6300 780 ti a darboğaz

3770K 4.5 GHz, HT kapalıyken: 52-53 fps (%94-99 CPU kullanımı, yani 4 thread full)
    3770K 4.5 GHz, HT açıkken: 66-68 fps (%75-95 CPU kullanımı, 6-8 thread)

(Ekran kartı sınırı söz konusu değil.)
    (Gördüğüm en yüksek fps değerini yazdım. HT'siz durumda fps biraz daha dalgalanabilir.)

Belli durumlarda fark daha da yükselebiliyor. O mekana girip ilerlerken, HT'siz durumda hafif ağırlaşmalar-küçük teklemeler oluyor ve fps kısa süre 40'lı düzeyleri görebiliyor. HT'li durumdaysa akıcı ve 60 düzeyinin altına hiç inmiyor.
    Yani, denediğim kadarıyla, 4.5 3770K ile HT'nin kabaca %27-40 civarı getiri sağladığı ve biraz daha stabil oynanış sağladığı söylenebilir. Daha düşük saat hızlarında getirinin artması da olası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Haziran 2014; 1:28:27 >

• Orijinalden alıntı: GamTeli

Paslanma değil, oksitlenme yada krozyon..

alıntılama şu şaklabanların videolarını.
    recep dedığin şahıos 25 yasında yada bana öyle geliyor bildiğin kise.
    diğeri ise bunca yıl adam olamıs zatı muhterem.

zaten forumlarından belli.
    1-2 kere vıdeo ıcncelemelerı karsıma cıktı hasbelkader ızledım.
    forumlarına asla uye olmadım olammamda bana uymaz.
    gençliğin vede kapializmin verdiği ateş diyelim bir şeyler yapmaya uğraşıyorlar fakat, yerlerınde sayıp yakında sıtelerını kapatırlar.
    Dh formuna laf etmekte onların haqddıne değil.
    akıllı olun bu kadarını diyim.
    zaten asus baş adamı ilgili konuda, o mesajları atmışsa recepten yada yandaşçılarından ne beklenir.
    kaldıkı ben asus sevenım senelerdır.
    yaşım 38
    bır cok asus urununu kullndım elımden gectı.
    su ana kadarda hıc bır problem yasamadım.
    yasarsamda ılgılı asus-yetkili servisi calısanları geregını yapar.
    takılmayın bu konulara.
    size bir abi tavsiyesi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.