Şimdi Ara

fx x6 6300 780 ti a darboğaz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: typhlosion

Technopat'ın Youtube kanalındaki GTX 780Ti incelemesinde işlemci olarak A10 kullanmışlardı

Bf4 te ayarı ultradan low a getirince fps de değişim olmamış ilginç diyor.bariz belli darboğaz var

• i7 boşuna şöyle boşuna; aradı fark oyundan kaynaklanmış olabilir belki fakat genelde 2-5 fps arası bir fark yaratıyor ve bütçeye bağlı bir durum. Eğer 5000TL lerde bir sistem kurulmayacaksa gereksiz demek daha doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Teknopottaki Oğulcan Erişti'den inciler Birakin abi su dandik siteye ugramayin hic burasi varken.

Aha saphireyi yerin dibine sokanlar işte Sadece kendileri haklı orada
  • quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

quote:

Teknopottaki Oğulcan Erişti'den inciler Birakin abi su dandik siteye ugramayin hic burasi varken.

Yav hocam adamlar 780Ti test sistemine A10 işlemci takmış gül gül öldüm gece gece Bırak hiç muhatap olma artık editör olacak bunlar bir de. Recep isimli şahıs videoyu ses kapalı izleme sebebi zaten

• quote:

quote:

quote:

Yav hocam adamlar 780Ti test sistemine A10 işlemci takmış gül gül öldüm gece gece Bırak hiç muhatap olma artık editör olacak bunlar bir de. Recep isimli şahıs videoyu ses kapalı izleme sebebi zaten

Kanallarına abone iken o videoyu görmüştüm. Ama açmamıştım internette bir sürü testi var 780tinin diye. Zaten alamayacağım kart diye. Ama şu sıralar yeni öğrendim A10 ile kullandıklarını Artık ne kanallarına aboneyim ne bişi 780ti alan adamda akıl mantık olmalı A10 yapılır mı Allah aşkına ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: twinfrozr

yalan yanlış değil gözümle gördüm 780 koyduklarını ve 780 ti a bile darboğaz yapmaz diyen teknepat üyelerini

onlar çok biliyolar dünkü bebeler.
    salla onları.
    sen gel bana sor yada üst düzey kullnıcılara sorularını.
    benım gibi 20 kişi ismi veririm sana forumdan.
    onlarada sorabilirsin

İşte bu ya. Duymak istediğim buydu cuk diye yapıştırdın yani. Tam oldu üstlerine. Ne 1 beden küçük, ne büyük oldu bu laf. Bana yapılandan sonra adımımı atmıyorum zaten. Bağlanmışlar bir kaç markaya, etrafı görmüyorlar. Birde elinden bilmem kaç kart geçmişte, tecrübeliymişte. İncelemelerinde neyin ne olduğu belli zaten

koçum koç yumurtası, oluşmamış beyin,

sen al aynı ekran kartını bir fx le dene birde intelle den göürsün farkı.
    fakirliğin analmı yok.
    oto boka herşeye mesej atmadan önce ilk başta araştırınız.
    koskoca www. var önünüzde.
    yok ben araştırmam hazır lopçuyum dersende,
    sana 1 kelime dahi etmem.

çok fırın ekmek yemen lazım çok.
    sakın birdaha olumsuz olark benim mesajlarımı alıntılma.
    bilgisiz beyin fukaralarının mesajlarını şikayet edit % 100 sidiriyorum. yakıt tarihi 2002 vede foruma katkım belii. tanıdıklarım arkadaşlarım belli.

Şu yazdığınızdan hiç bir şey anlamadım. Neyse.

• fx 6300 kullanıcısıyım oc li 3,9 ghz olarak çalışıyor ve gtx 770 i hayli hayli kaldırıyor..
  • Bu lafım için AMD kullananlar belki kızacaklar ama, üst seviye ekran kartlarından tam randıman alabilmek için Intel işlemci şart. GTX 780 Ti'yi bir kenara bırakalım, GTX 770 ve R9 280X için de geçerli. FX 6300 ile GTX 780 Ti ile test yapıp darboğaz yapmaz demeleri, o sitedeki insanların cahilliklerini gösterir. GTX 780 Ti alabilecek gücü olanın zaten FX 6300 ile işi ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Haziran 2014; 9:26:52 >
  • Dün de dh'ye laf ediyorlardı bizim burada teknik bilgimiz var orada seviye yok diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 2500k oc siz yetermi bahsi gecen kartlara?

• quote:

Orijinalden alıntı: typhlosion

Technopat'ın Youtube kanalındaki GTX 780Ti incelemesinde işlemci olarak A10 kullanmışlardı

• Phantom Assassin kullanıcısına yanıt
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Bu lafım için AMD kullananlar belki kızacaklar ama, üst seviye ekran kartlarından tam randıman alabilmek için Intel işlemci şart. GTX 780 Ti'yi bir kenara bırakalım, GTX 770 ve R9 280X için de geçerli. FX 6300 ile GTX 780 Ti ile test yapıp darboğaz yapmaz demeleri, o sitedeki insanların cahilliklerini gösterir. GTX 780 Ti alabilecek gücü olanın zaten FX 6300 ile işi ne.

Katılıyorum bende fps takıntısı olmayan birisi gtx770 veya 280X ile de kullanabilir bu işlemciyi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Bu lafım için AMD kullananlar belki kızacaklar ama, üst seviye ekran kartlarından tam randıman alabilmek için Intel işlemci şart. GTX 780 Ti'yi bir kenara bırakalım, GTX 770 ve R9 280X için de geçerli. FX 6300 ile GTX 780 Ti ile test yapıp darboğaz yapmaz demeleri, o sitedeki insanların cahilliklerini gösterir. GTX 780 Ti alabilecek gücü olanın zaten FX 6300 ile işi ne.

Katılıyorum bende fps takıntısı olmayan birisi gtx770 veya 280X ile de kullanabilir bu işlemciyi bence

Dostum fx x6 6300 gtx770 de de darboğaz yaptıgını faradayyy nickli arkadaş burada kAnıtladı....fx 6300 e maxımum gtx760 ve r9 270x gider ötesi darboğaz sorunu yaşatır artık bilinen bir gerçek bu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

quote:

Dostum fx x6 6300 gtx770 de de darboğaz yaptıgını faradayyy nickli arkadaş burada kAnıtladı....fx 6300 e maxımum gtx760 ve r9 270x gider ötesi darboğaz sorunu yaşatır artık bilinen bir gerçek bu...

Stok halde Hd7950 ile kullanıyorum darboğaz sorunu yok
    Ayrıca dikkat ettiysen fps takıntısı olmayan biri kullanır dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Darboğaz fps takıntısı demek değildir hocam...Anlık takılmalar ve düşüşler olur...
    fps takıntısı yoksa zaten gtx770 e para vermenin anlamı yok yazık parana al yanına o işlemcinin bir gtx760 daha performans alırsın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven~

i7 boşuna şöyle boşuna; aradı fark oyundan kaynaklanmış olabilir belki fakat genelde 2-5 fps arası bir fark yaratıyor ve bütçeye bağlı bir durum. Eğer 5000TL lerde bir sistem kurulmayacaksa gereksiz demek daha doğru.

Oyun 6-8 çekirdek kullanabildiği için fark oluşmuş.
    Bu kadar kullanmasa da, BF4'de de bariz getiri olabiliyor.
    Next-gen'le beraber, oyunlar en azından 6 çekirdek kullanacağı için, i7 artık fark getirecektir.
    Bir de tabi, oyun oynarken arkada video editleyen arkadaşlar için de, HT, darboğazı önleyecektir.

Neticede, 780 Ti'a para bayılınacaksa, işlemci de gelmişken i7 alınır. Ama i5'le de 780 Ti tam verimde kullanılabilir, dediğin gibi.

quote:

quote:

HD 7950 de GTX 760 ayarı oluyor zaten :)

Ayrıca, 770'de problem çıkarıp 760'da akması mantıklı gelmiyor. Veya tersi.
    Shanghai 64 player gibi zorlu senaryoları iyice denemekte fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 29 Haziran 2014; 16:50:09 >

• Alın size mükemmel forum.
    Adminin bilgi seviyesi müthiş.
    Darboğaz yapar diyen arkadaş yanlış bilgilendirmeden ban yemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: uogihan

fx 6300 kullanıcısıyım oc li 3,9 ghz olarak çalışıyor ve gtx 770 i hayli hayli kaldırıyor..

senin gibi söyleyipte gtx 770'ün performasn değerlerini araştırdıktan sonra fx 6300 ile kartı tam kullanamadığını gören
    3-4 kişi biliyorum forumda.hatta intele geçenlerde bayağı bir performans artışı oldu(özellikle multiplayer oyunlarda).
    forumu araştırmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Orijinalden alıntı: twinfrozr

gezinirken gördüm fx x6 6300 ün yanına gtx 780ti , r9 290, gtx 780 gibi ekran kartları önermişler ve darboğaz yapmaz demişler. Doğrumudur bu? millet boşuna mı para veriyor 4. nesil i7 lere?

yav he he de geç hiç yapmazmı fx8320 gider anca o kartlara amd tarafında, fx6300 e r9 290 gtx780ti nedir aynen dediğin gibi millet malmı o zaman 2bin liralık sistemde alsın bi fx6300 yanına dayasın gtx780 i

Amd tarafında 8320

Intel tarafında i3 yapmaz mı yani?

Ayrıca illa i5 yapmaz diye bir şey yok i5 2300 çok rahat yapar

konuyu intel amd meselesine getirmeye gerek yok.
    ayrıca i5 2300 alırsın 400 mhz de oc yaptınmı gtx 780 ti'ı %90 performansında kullanırsın.
    ancak fx serilerinin kronik sorunları olduğundan fx 8320 yi tercih etmem.
    ama konu bu değil kkonu fx 6300 ile gtx 780 ti ,titan kullanılır diyenlerin biraz sallıyor olmaları.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.