Şimdi Ara

Fx6300 e Uygun Ekran kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Söylediğiniz gibi Rx470 1050 ti nin bir tık üzeri ve fiyat olarak da onu almak daha uygun göründü bana.İlgilenen herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenKoray kullanıcısına yanıt
    Guzel karar vermissiniz hocam ama aklima takilan birseyler var.

Monitor cozunurlugunuz nedir?

Sisteme takili ram nedir?

Sogutucu varmidir?

• 1050ti~rx470

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maksimum Rx 470 oda seni 3-4 sene götürür güncel oyunlarda bence işlemcince F/p
    7850 2 gb olsaydı hala bazı ayarları kısarak devamı sağlardıo ama 1 gb oluşu güncel oyunlarda büyük problem
    takılmalara neden oluyor bende gtx 660 var bazı oyunlarda ayar kısmassam bellek 2gb doldurdıuğunda takılma hissi veriyor
    bende Rx 470 almayı düşünüyorum bakalım inşallah fiyat dümesini birde 500 serisini bekliyorum
    vaktin varsa 570 serisini bekle en kötü rx 470 in fiyatı düşer
  • Biraz uzak kaldım forumdan kusura bakmayın. Monitör full hd ram 8 gb 1600mhz soğutucu stok.

• brsaltnc kullanıcısına yanıt
    Bende öyle umit ediyorum. Temmuza kadar çıktı çıktı çıkmadı gider rx 470 alırım. Aslında 1050ti de olabilir.

• BenKoray kullanıcısına yanıt
    470den fazlasi senin icin fazla olur.fiyat avantaji disinda bir sey katmaz.

Uygun fiyata yakaladiginiz rx470 veya gtx1050 ti alabilirsiniz. 4gb versiyonlari sizin icin yeterli.

Stock sogutucu ile 4.1 belki 4.2 ghz oc yapilabilir diye dusunuyorum. Ama isterseniz ikinci elden felan guzel bi sogutucu ayarlayip 4.3-4.4 deneyebilirsiniz.

En kotu ihtimal 4 ghz yapar 6 cekirdek yurursunuz. Sizi dx12 sayesinde uzmeyecektir. Ama 3.5ghz de birakmayin derim. Oc yapmasini bilmiyorsaniz amd overdrive indirin ve autoclock yapin voltage boostu açın zaten 4ghz cikartir kendisi.

Isletim sistemini sormadim ama degilse kesinlikle win10 yapin.

Fhd de sizi uzmez, f/p bir sistem olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.