Bildirim
FX8320
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
-
ağırlıklı oyunsa intel tavsiye ederim i5 ve anakartı da uygun fiyatlı ama render photo edit bu tarz işleriniz varsa 8320 bu durumlarda işe yarıyor.oyunlarda bu kaç çekirdek kullandı kullanmadı durumu oluyor amd'de ve hepsini kullanmadığı zaman sorun oluyor.amd alırsanız overclock yapmak farz gibi bir şey bunun için de alacağınız anakart pahalı olacaktır oc yapılmayan bir intel anakarta göre.ayrıca amd'ye soğutucu da almanız gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuoni
ağırlıklı oyunsa intel tavsiye ederim i5 ve anakartı da uygun fiyatlı ama render photo edit bu tarz işleriniz varsa 8320 bu durumlarda işe yarıyor.oyunlarda bu kaç çekirdek kullandı kullanmadı durumu oluyor amd'de ve hepsini kullanmadığı zaman sorun oluyor.amd alırsanız overclock yapmak farz gibi bir şey bunun için de alacağınız anakart pahalı olacaktır oc yapılmayan bir intel anakarta göre.ayrıca amd'ye soğutucu da almanız gerekir.
Amd'de : Soğutucu + anakart + işlemci intelde : sadece işlemci (anakartı sonradan alabileceğim) durum bu beni amd ye itiyor -
tabi bir bildiğiniz vardır ben amd kullanamazsınız demiyorum iyi ve kötü yanlarını söylüyorum.sonradan süpriz olmasın arma 3 kurdum niye fps alamıyorum demeyin böyle arıza oyunlar var amd sevmeyen ama çok değil. -
Bütçeniz nedir? -
700-800 maximum hocam -
Oyunlarda i5 4460 daha iyi sonuçlar verecektir yanında birde H81 yongalı bir anakart ile amd almak istiyorum dersen GIGABYTE 970A-UD3P + FX8320 iyi ikili olurlar lakin bu fiyata FX8320 almak ne kadar mantıklı bilmiyorum aşırı pahalı durumda bunun yerine FX8300 + ve soğutucu alınabilir. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X