Şimdi Ara

FX8350 & HD7990 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tek 7990 (iki 7970 in birleştirilmiş hali yamulmuyorsam) 8350 ile benim nazarımda bottleneck yapacak bir durum teşkil etmiyor. Test eden oldu mu bilmiyorum ama gerekirse O.C yapılır yine o ekran kartına yetişir. İki 7990 içinse bence Ziyaa....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

İyi Trollemiş sizi.

****ollerden geçilmiyor zaten bu aralar heleki 6100 ve titan meselesinden sonra beyin fışkırmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

İyi Trollemiş sizi.

****ollerden geçilmiyor zaten bu aralar heleki 6100 ve titan meselesinden sonra beyin fışkırmaya başladı

Arkadaşım konu hoşunuza gitmediyse taşlamak yerine, yorum yazmamayı tercih edebilirsiniz.
  • 7990 cf yani quad sli. Manyak mısınız ? O paraya bile değmez. Adamlar xeon işlemci ile tek 7990 kullanıyor bu neyapamaya calışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetburaktr

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

İyi Trollemiş sizi.

Arkadaşım konu hoşunuza gitmediyse taşlamak yerine, yorum yazmamayı tercih edebilirsiniz.

Mantıksız konuşursan forumu kirletmene izin vermez kimse ayrıca buraya her kim olursa olsun istediğimi yazarım sosyal bir ortam kimsenin karışmaya hakkı yok moderatörlerde dahil buna. Sen şimdi git 8350 cf yap 7990 bıktık fake hesapların bu tür mantıksız fikirlerinden

• Butcen 4770k ya uygunsa onu tercih et ben 8350 kullanıyorum fiyatina gore guzel seviyorum ama benim aldigim zaman Haswell yoktu o yuzden 8350 aldim ama sen 4770k almalisin msi g45 gaming anakart ile guzel ikili olacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.