Şimdi Ara

FX8350 Olan Sisteme RX 570 Takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anakartım: MSI 990XA
    PSU: 650 W
    Bellek 8GB

Anakartın O.C bölümünden işlemciyi stabil olarak, 4.4 GHz'e kadar yükseltebiliyorum.
    Sizce RX 570 alırsam oyunlarda darboğaz yaşar mıyım ?

CS GO da FFA'da GT1030 ile kısım kısım 90-110 fps düşmeleri.
    5v5 matchlerde ise 130-150-200 arasında seyir ettirmeleri. Beni yıldırdı.144 Hz amd freesync teknolojisini kullanmak içinde RX570 almak istiyorum. Sizce CS GO'da dorboğaz yer miyim?

• Şu an kullandığın ekran kartı nedir? Cs go da işlemci önemli 4.4 ghzde mi bu fps leri alıyorsun? Rx 570 alsan yine %40-50sini kullanır ekran kartının

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4.4 ghz 8350 rx 570'e bütün single player oyunlarda yeter ama cs go gibi multi oyun dersen iş değişir fx seven yok sevmeyen çok.sen daha çok fps mi istiyorsun yoksa takılmamasını mı istiyorsun?570 ile daha yüksek fps alırken takılmanın keyfine varabilirsin freesync bile kurtarmaz.
  • 1050 Ti performasnı alırsın anca oda belki FX serisiyle.
  • cs go gibi tek çekirdek kullanımı yoğunlukda olan multi oyunlarda rx 570 i tam anlamıyla kullanmanız belki mümkün olmayacakdır ama bence alın kullanın 1030 a göre çok daha iyi bir oyun deneyimi yaşarsınız aşağıda 8350+ rx 570 configli tesleri inceleyin geneldeyüksek ayarlarda test ediyorlar ve işlemciniz o.c lu onuda göz önünde bulundurun bence rx 570 alın keyfinize bakın
    https://www.youtube.com/watch?v=AuqGWwIMP2E ""fps benchmark haritası ""

https://www.youtube.com/watch?v=7_y-dIUfT6M
    https://www.youtube.com/watch?v=dN2f2sF9EIQ
    https://www.youtube.com/watch?v=G5D2wAcNUBI
    https://www.youtube.com/watch?v=h8tMAlf-kFQ

• CS go bilmem oynamam, 8350 yi 4.4ghz de rx580 ile kullanıyorum darboğaz yaşamadım daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyunda darboğaz olur bir oyunda olmaz. GT 1030 ile araki farka değer zaten her haliyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son iki yorumda ne saçmalıyorsunuz?cs go bile oynamam bazı oyunda yapar?adam cs go oynayacam diyor.karda bu ayakkabı kayar diyoruz ben antalyada oturuyorum hiç kaymadı diyorsunuz oruç komple vuruyor galiba?
  • almayın kardeşim radeon ekran kartı. gtx 760 dan rx570'e. geçtim ryzen 7 sistemim var. cad ve max programları kullanıyorum. maxte iyileşme olsa da oyunlardan 60 derecenin üstüne kart görüntü gidip gelmeye başlıyor. autocad daha da ağırlaşmaya başladı. boşuna nvidia ya para dökmüyor insanlar. rx570 alacağıma 1650 alsaydım keşke kafama sçym afedersin.
  • senin kart bozuk kardeş garanti varsa yolla. 60 derece gpu lar için bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinanthewhite

almayın kardeşim radeon ekran kartı. gtx 760 dan rx570'e. geçtim ryzen 7 sistemim var. cad ve max programları kullanıyorum. maxte iyileşme olsa da oyunlardan 60 derecenin üstüne kart görüntü gidip gelmeye başlıyor. autocad daha da ağırlaşmaya başladı. boşuna nvidia ya para dökmüyor insanlar. rx570 alacağıma 1650 alsaydım keşke kafama sçym afedersin.
    RX serisi sorunlu zaten sürücü sorunu var kartın kendinde sorun var param olsada almıyacağım serilerdendir AMD zaten soğuttu kendinden şuan Asus GTX 275 var bende kalite var yani R7 370 vardı 2 sene kullandım bir gün birden yandı görüntü gidip geldi derken çöp oldu. AMD ekran kartı alınmaz işlemcisi neysede GPU'ları 5 para etmiyor.
  • yorumlara bak ya 1030 üstü alma kardeşim darboğaz yapar. imzamdaki sistemi kullanıyorum, maddi olarak sıkıştığım için satacağım ilanı da var girip bakabilir herkes stok ayarlarda darboğaz var mıymış yok muymuş.
  • 8350 oyun islemcisi degil pisman eder sat 2500k falan al en azindan
  • Amaç yüksek fps ise başlıkta senin dediğin gibi FX8350 Olan Sisteme RX 570 Takma. Bak sende insanları uyarıyorsun takmasınlar diye. Sen de takma

Ama yok oynanabilirliği tutturayım yeter optimizasyonu çöp oyun da oynamıyorum diyorsan "götürür".

Mesela ilginç bir şey söyleyeyim GTA V de eski FX6300üm ile stock frekansta bile harita yüklenmeme sorunu yaşamıyordum arka plandaki skypeda discordda vs asla seste aksama olmuyordu FX6300den Ryzen 3 2200G ye geçtim bunların hepsi oluyor. Bazen bol çekirdeğin avantajını çekirdekler daha güçsüz olsa da görüyorsun. Neden böyle oluyor 6300 daha iyi bir işlemci değil ki diye soracak olursan evet 2200G 6300ün 6 çekirdeğinin tamamının performansını 4 çekirdeği ile verebilen bir işlemci. Haliyle aldığım maksimum fps çılgın arttı. İşlem yapmanın karakteristiği değişti yani. Anı çok iyi kurtarırken arabayla uçakla haritada yardırınca bazı objelerin yüksek fpsye rağmen işlenemediğine sürekli şahit oluyorum.

Eğer sen benim derdim yüksek fps başka bir sorunum yok diyorsan o zaman herhangi bir ryzen 3 işlemciye RX570 takabilirsin. FX8350'ye göre aldığın fpsler epey artacaktır sistem yağ gibi kayacaktır. Anakartta da bulabildiğin en ucuz B350yi al aynı paraya bulursan B450 de olur daha makbul olurda sanmam.

Ben hem çoklu çekirdekte hem de tek çekirdekte iddialı olmak istiyorum dersen de 3. nesil Ryzen 5 alman lazım. Hani ileriye dönük bir işlemci yatırımı yapayım bir iki ekran kartı upgrade i yaparım dersen.

120-144hz monitör yoksa 100fpsye düşmeyi hissetmemen lazım aslında ama şikayetçi olduğuna göre ya monitör var ya da olmamasına rağmen hissediyorsun

Ben FX6300ümü 2013 senesinde almıştım geçen seneye kadar kullanmıştım çok severek kullandığım bir işlemciydi günlük 4.2GHz kullanırdım 4.4GHz de ve sonrasında 6. çekirdek aşırı voltaj istemeye başlardı o nedenle verimli nokta 4.2GHzdi bendeki örnekte. HD7850 ile çok güzel ikili olmuşlardı. Zamanında param olsaydı da bir 7950 alabilseydim şimdi hiç 1050ti almazdım.

Sonuç olarak insanlar sevmese de Piledriver candır. Ben seve seve kullandım. Rust oynamasam bir de son zamanlarda anakarttan şüphelendiğim arızaları yaşamasam yeni sistem toplamazdım.

• Fx8350,4.4 GHZ'de RX 570'e darboğaz yapmaz.

İşlemci gücünün öne çıktığı multiplayer oyunlarda(Örneğin:Battlefield 5) fps kayıplarınız olacaktır(Bu işlemcinin darboğaz yapmasından çok,işlemcinin tek çekirdek performansının düşük olmasından kaynaklanıyor);ama bu oyunu oynayamacağınız anlamına gelmez. 75 fps alacağınız yerde 60 FPS alırsınız. Bana göre FX 8350 ve Rx 570 1080p'de 60 FPS için ideal olabilir.
  • Darboğaz yapmaz fln diyenleri sala i5 2500 bile bu işlemciden daha çok iş görür. 2. elde fln i7 2600, 4770 , ryzen 3 1200 fln kovala
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Emin ol yasiyosun. Ayni bilesenler vardi. Yilmistim adeta.

• HackAv kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.